• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Akk ye yeni çözüm 2

snl_007

Asistan
denediğim modem Huwai diğer modemlerinde mantığı aynı olabilir aynı yontemleri ordada deneyin
tarife: sözde 8mb hız ttnet
dns 8888 8844

url=http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx]
4xffx.jpg
[/url]

Eve gidince deneyecegim ama olmasi cok guc geldi bana :s

dediğin şekilde yaptım ama olmadı
1917128487.png

ama pingimde gözle görülür bir değişiklik var :D

Tamam kendini ispat gibi bir zorunluluğun yok. Tamam milletin iyiliği için bu konuyu açıyorsun. Tamam dileyen inanır dileyen inanmaz.

Ama güzel kardeşim senden ricam, şu yaptığın olayı video ile göstersen.

Doğrusunu söylemek gerekirse ben inanmıyorum yönteminin çalıştığına. Resimler bence eksik kalıyor. Zorunlu değilsin ama video ile gösterirsen memnun kalırız.

Tamam kendini ispat gibi bir zorunluluğun yok. Tamam milletin iyiliği için bu konuyu açıyorsun. Tamam dileyen inanır dileyen inanmaz.

Ama güzel kardeşim senden ricam, şu yaptığın olayı video ile göstersen.

Doğrusunu söylemek gerekirse ben inanmıyorum yönteminin çalıştığına. Resimler bence eksik kalıyor. Zorunlu değilsin ama video ile gösterirsen memnun kalırız.

@WebNick özellikle tarihlerle beraber paylaştım artık ne yapayım belki ilerde videoya alıpta paylaşırım ... bu yontemle deneyip indirenler war veya mtu değistirerek indirenler war ...
sonuçta 2 yontemde birbirine benziyor

@-MuzaffeR- devamlı deneyin olumlu sonuç illa alırsınız

zte modemi olanlar w300 olması kaidesiyle yapabilirse bizde deneriz

Çok teşekkür ederim. Dosyalarım şuanda 1.34'le iniyor. Arada düşüyor ama tekrar yapınca yükseliyor. Ben sadece
Yönlendirme-Dinamik Yönlendirme
İşlem: Pasif
yapıyorum hız artıyor.

Resimleri açana kadar canım çıktı, o yüzden küçüklerini tekrar ben buraya yapıştırayım.

f23JK.jpg

xrtMT.jpg

dr8fw.jpg

İndirme yapacağım zaman mtu değerini 1430 yada 1458 yönlendirme pasi güvenlik duvarı kapalı şekilde ayarladıktan sonra indirmemi yapıyorum.

Beyler işe yaramıyor yazalım ki TTnet açığı kapatmaya çalışmasın :D

Bu ayarların çoğu zaten yine çoğumuzda yok ,modem ayaları farklı olduğu için.

girin modem ayarlarına hepsinin mantığı aynı sonuçta firmada aynı ttnet :) port ayarlarını yada yüksek hız birimini değistirerek net sonuç alırsınız. veya her ikisini birden değistirin daha uzun süre netiniz hızlanır

bi ise yaradigi yok ki... nesini kandiralim arkadasta denedi olmamis... teamvier mi ne ile baglan diye uc saat alvardi... o program yok + Windows yok...

bi ise yaradigi yok ki... nesini kandiralim arkadasta denedi olmamis... teamvier mi ne ile baglan diye uc saat alvardi... o program yok + Windows yok...

kardeş once sen bi dene... bide ne programı :S bunu denerken hiç bir programa iytiyaç yok.. ha hala çalışmıyor diyosan videoyu izle
Not: itiraz edenler için videoya alıpta yayınladım
[video=youtube;BAnd4CDP9Eg]http://www.youtube.com/watch?v=BAnd4CDP9Eg[/video]

Ben bizzat denedim nasıl yapıldığınıda söyledim.İşe yarıyor ama uzun süreli değil.Lazım oldukça deniyorum.

Bi bende mi uzun süreli acaba, 7 8 saat boyunca hız düşmeden indiriyorum, 850~900 civarı.
Bilgisayarı kapatmasam daha da devam edecek.

Neredesin BTK. El at artık bu haksızlığa......

BTK ye şikayet etme yeri bakımdaydı açıldı mı o ne oldu ?

Bi bende mi uzun süreli acaba, 7 8 saat boyunca hız düşmeden indiriyorum, 850~900 civarı.
Bilgisayarı kapatmasam daha da devam edecek.

sorun sende değil uğrasmayıp yapamayanlarda :) rekorum 14 saat hiç durmadan 1027kb hızla dosya indirdim idm ile, ama torentlerde hız 700-900 arası indiriyor... şimdi baktım download miktarım 553gb

DNS değiştirmek çözüm değil boşuna uğraşmayın