Akıncı ilk bölüm inceleme

Buğra aslan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Bugün ilk bölümüyle ekranlara gelen Akıncı bana göre güzel bir giriş yapamadı. Birazdan bunun nedenlerini sayıcağım ama şunu belirtmek isterim. Akıncı’nın ilk bölümü yayınlanmaya hala devam etmektedir. Yani ben bu eleştiriyi yazarken izlemediğim bölümler olacak. Ama merak etmeyin bu yazıda spoiler yok. O zaman hadi başlayalım:

Bir kere hikayeden başlamak istiyorum. Hikaye diziyi yarıda bırakmamın en büyük sebebi.Çünkü hikaye bana göre çok sıkıcıydı. Aynı zamanda hikayede çok sayıda çalıntı içerik var. Ben daha 10 dakika izledikten sonra 30 dakika sonra olacak şeyi aklımdan bilebildim.Bu canımı baya sıktı ama biraz daha izlemeye ve kendimi sıkmaya karar verdim. Ama bu kararım hayatımdan boşa 10 dakikamı aldı. Gerçekten şu anda spoiler vermek istemediğim için bunun nedenini söyleyemiyorum. O yüzden başka bir konuya geçmek istiyorum.

Dizide gerçekten benim gördüğüm çok çekim hatası var. Özellikle dizide yön kavramı baya bir şaşıyor. Mesela bir kılıç düşünün. Karakter bu kılıca vuruyor ve kılıç sağ üst köşeye doğru uçuyor. Ama ikinci sahnede ise kılıç sol üst köşeye doğru uçarken görünüyor. İşte bunun gibi hatalar yüzünden diziden daha ilk bölümünde soğudum.

İllaki diyecekler çıkacaktık “her şey hikaye değil oyunculuklar nasıl sen onu söyle” diye. Oyunculuklar da iyi kadın oyuncular listemin başında duruyor.Akıncı normalin üstünde bir oyunculuğa sahip. Ben bir 10 dakika izlediğimde oyunculuklara güzel dedim. Ama kötü karakterler çıkınca sözümü geri aldım. Çünkü gerçekten kötü karakterler benim gözümde güzel durmadı.

Evet Akıncı’nın ilk bölüm incelemesi bu kadardı. Umarım hoşunuza gitmiştir. Unutmayın ki renkler ve zevklere karışılmaz.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Tam bir çalıntı ve izlerken sıkıldım. İşte şu sevmediğim ve saçma hatta sıkıcı bulduğum amerika kahramanlarını kopyalayıp, bir şeyler yapmaya çalışmışlar. Ama eksiklik var. Akıncı adam olmalıydı. ? Ama gerçekten bütün sezonlarını ve bölümlerini hiç izlemeyin. Nedeni; akıncı herkesi öldürecek ve kahraman olacak ama ona hiç bir şey olmayacak. Adama dokunamıyorlar bile. Bir çizik bile olmaz finale kadar.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Konuya tartışmasız olarak çok saçma uydurma bir yapım.Bu da değil tr tvsinde ki kanallarda ki dizilerin %90 bunun gibi amatör kötü diziler.Bunlara harcayacağım zamanı gider başka yabancı dizi film izlerim en azından kültür öğrenirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türklerin oynadığı bilim kurgulardan sadece Hakan: Muhafız dizisini beğenmiştim.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Konuya tartışmasız olarak çok saçma uydurma bir yapım.Bu da değil tr tvsinde ki kanallarda ki dizilerin %90 bunun gibi amatör kötü diziler.Bunlara harcayacağım zamanı gider başka yabancı dizi film izlerim en azından kültür öğrenirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türklerin oynadığı bilim kurgulardan sadece Hakan: Muhafız dizisini beğenmiştim.
Evet maalesef bizim ülkede pek doğru düzgün bir şey yapamıyorlar. Bende hiç beğenemedim. Yanlış anlaşılmasın, isteyen beğenir isteyen beğenmez. Bu benim fikrim ve herkesin fikrine saygı duyarım.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Evet maalesef bizim ülkede pek doğru düzgün bir şey yapamıyorlar. Bende hiç beğenemedim. Yanlış anlaşılmasın, isteyen beğenir isteyen beğenmez. Bu benim fikrim ve herkesin fikrine saygı duyarım.
Hocam bu diziyi beğenenlerin yaş kitlesinin 11-12 civarı olduğunu düşünüyorum.Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bunun eskiden bir dizisi daha vardı ilkokuldayken ben ya da ortaokulda bu dizinin fanları vardı.