Akıllı telefon almak istiyorum tavsiyeler ?

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaslar buaralar akıllı telefon almak istiyorum android-wifi vb.. özelliği olan maksimum 800 tl kadar neler tavsiye edersiniz ?:huh:

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yardımcı olcak yok mu forummmmmm ?

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Galaxy S3 miniye bakmanızı öneririm. GM discovery'den fiyat olarak fazla da olsa daha az sıkıntı yaşatır. Arkadaşımda vardı GM Discovery gerçekten yazılım olarak sıkıntılı bir cihaz.

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Telefonda ne yapacaksın; oyun, video, kamera vs? En çok ne için alıyorsun?

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sırf bisey için değil sadece artık akıllı telefon almak istiyorum wifi-sarj-işlemci-ekran görüntüleri daha önemli benim için piyasada çok telefon war ama kararsızım warsa alıpda memnun olan tawsiye ederse sewinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

general mobil discovery zaten buaralar çok rewasda arkadaslarımda hem fiyatı uygun hemde özellik bakımından daha pahalı telefonlara göre daha güçlü kafam xperia galaxsy s3 veya discovery war zaten

sırf bisey için değil sadece artık akıllı telefon almak istiyorum wifi-sarj-işlemci-ekran görüntüleri daha önemli benim için piyasada çok telefon war ama kararsızım warsa alıpda memnun olan tawsiye ederse sewinirim

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
gmd ilk kez duydum bakayım merak ettim

general mobile diyosun benmde zaten kafamda o war ama

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Xperia L olabilir ikinci el bulabilirsen Xperia Sp de olabilir.
GMD yi bende öneriyorum ama güncelleme ne sıklıkla verir yoksa vermez mi hiç bilmiyorum çünkü firma hakkında bilgi sahibi değilim sadece bir süredir bu cihazın rabet gördüğü ve fiyatına göre f/P ürünü olduğu :)

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bikere s3 mini veya başka bi cahaz alırsan gmd almadığına pişman olursun. yazılımını bende beğenmesem bile performansı süper. s3 ile yarışan bi cep nede olsa.

himes4226

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiçte öyle değil 2 aydır kullanıyorum zerre sorun çıkarmadı ??

Bu fiyata Discovery . Çünkü ben 2 aydır kullanıyorum gram sorun çıkarmadı 2 veya 3 kere güncelleme aldı. Ama andriod değil kendsine ait güncellemeler. Açmadığı oyun yok. Fkat şarjı çok az dayanıyor çünkü 4 çekirdek işemciye 1880 mAH az geliyor.

Dipnot:( KitKat'ın gelip gelmeyeceği belli değil. Ama bence alır gibime geliyor)

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiçte öyle değil 2 aydır kullanıyorum zerre sorun çıkarmadı ??

Bu fiyata Discovery . Çünkü ben 2 aydır kullanıyorum gram sorun çıkarmadı 2 veya 3 kere güncelleme aldı. Ama andriod değil kendsine ait güncellemeler. Açmadığı oyun yok. Fkat şarjı çok az dayanıyor çünkü 4 çekirdek işemciye 1880 mAH az geliyor.

Dipnot:( KitKat'ın gelip gelmeyeceği belli değil. Ama bence alır gibime geliyor)
Almalı bence çünkü başka modeli yok telefonun.Başka modeli olsa neyse

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tesekkürler arkadaslar yardımcı oluduğunuz için gmd yada xperia arasındayım piyasa sürekli değişio gmd özelliklerine göre fiyatı gayet uygun alanların yorumlarını bekliyorum

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaslar buaralar akıllı telefon almak istiyorum android-wifi vb.. özelliği olan maksimum 800 tl kadar neler tavsiye edersiniz ?:huh:
800 tl ye alabilecegin en iyi şuan için discovery görünüyor yada 2. el s2 alırsın ama ben discovery i öneririm...

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İşletim sistemi olarak Android'i mi düşünüyorsun ? Yani,Android bir telefon almayı mı istiyorsun ? Mesela WP8 işletim sistemli bir telefon olmaz mı ? (Örnek:Lumia 625.)

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
lumiaların çok çeşiti war hangisi daha iyi karar weremedim aslında suan hem özellik hemde fiyat bakımından gmd bi adım önde sanki

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Öyle gibi,ama Gmd'den daha iyi bir telefonda var WP8'de ve senin belirttiğin fiyat aralığında.Nokia Lumia 625'e de bak bir istersen.Gmd'den çoğu konuda daha iyi ve fiyatı da çok uygun.

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tamam tesekkür ederim bakıyorum simdi

lumia 625 özellikleri fena değil sadece ram biraz sıkıntı

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
GM Discovery çok iyi bence alabilirsin.
İstediğin fiyat sınırının en iyi telefonu bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
general mobile 4 gb likten uzak dur derim hafıza yetmiyo eğer rootlarım hafıza kartına atarım dersen başka ama almışken 16gblık tan al

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
lumia ya bulaşma market fakiridir gmd 16 gb al bu fiyata en iyisi o.

kochakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android alacaksan en iyisi discovery o fiyata fakat benim tavsiyem lumia olur 820 o fiyatlara düşüyor 2 aydır kullanıyorum market o kadar zamanda bile çok gelişti

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tesekkürler arkdaslar her telefonun artı eksi yönleri war zaten mesela gmd çözünürlük-işlemci çok iyi ancak fotograf kalitesi we sarj gücü pek iyi değil lumiada tam tersi bi durum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
2. el düşünürsen sony xperia sp veya nexus 4 daha iyidir ama 700 800 dersen gmd 16 gb f/p ürünüdür.

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tesekkürler arkadaslar yardımcı olduğunuz icin :yes:

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tamam tesekkür ederim bakıyorum simdi

lumia 625 özellikleri fena değil sadece ram biraz sıkıntı

Önemli değil.
Ram'ını hiç sıkıntı etme.Emin ol;en az,Gmd'nin sana bıraktığı ram miktarı kadar ram bırakıyordur.O konuda bir endişen olmasın.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tesekkürler arkdaslar her telefonun artı eksi yönleri war zaten mesela gmd çözünürlük-işlemci çok iyi ancak fotograf kalitesi we sarj gücü pek iyi değil lumiada tam tersi bi durum

Bu konuya açıklık getirmek istiyorum:
Gmd=Performans.(Aralarında az bir miktar fark var.)
Lumia 625=Ses,stabilite,kamera,malzeme kalitesi,dayanıklılık,ekran,batarya.
Hız değişken bir özellik.Mesela,Gmd'nin interneti daha hızlıdır,ama Lumia 625'in de arayüzü daha hızlıdır.
Tasarım göreceli bir durum,kişiden kişiye göre değişir.Mesela,bence Lumia 625'in tasarımı daha güzel.
Diğer özellikleri katmamıza gerek yok.Temel özellikler yeterli.
Not: Diğer özellikler önemsiz demiyorum.