CAN GÜLER
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
arkadaslar buaralar akıllı telefon almak istiyorum android-wifi vb.. özelliği olan maksimum 800 tl kadar neler tavsiye edersiniz ?:huh:
GMD tavsiye ederim iyi diyorlar f/p ürünüarkadaslar buaralar akıllı telefon almak istiyorum android-wifi vb.. özelliği olan maksimum 800 tl kadar neler tavsiye edersiniz ?:huh:
Almalı bence çünkü başka modeli yok telefonun.Başka modeli olsa neyseHiçte öyle değil 2 aydır kullanıyorum zerre sorun çıkarmadı ??
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu fiyata Discovery . Çünkü ben 2 aydır kullanıyorum gram sorun çıkarmadı 2 veya 3 kere güncelleme aldı. Ama andriod değil kendsine ait güncellemeler. Açmadığı oyun yok. Fkat şarjı çok az dayanıyor çünkü 4 çekirdek işemciye 1880 mAH az geliyor.
DipnotKitKat'ın gelip gelmeyeceği belli değil. Ama bence alır gibime geliyor)
800 tl ye alabilecegin en iyi şuan için discovery görünüyor yada 2. el s2 alırsın ama ben discovery i öneririm...arkadaslar buaralar akıllı telefon almak istiyorum android-wifi vb.. özelliği olan maksimum 800 tl kadar neler tavsiye edersiniz ?:huh:
GMD al paran cebinde kalsınarkadaslar buaralar akıllı telefon almak istiyorum android-wifi vb.. özelliği olan maksimum 800 tl kadar neler tavsiye edersiniz ?:huh:
tamam tesekkür ederim bakıyorum simdi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
lumia 625 özellikleri fena değil sadece ram biraz sıkıntı
tesekkürler arkdaslar her telefonun artı eksi yönleri war zaten mesela gmd çözünürlük-işlemci çok iyi ancak fotograf kalitesi we sarj gücü pek iyi değil lumiada tam tersi bi durum