Akıllı PC Sihirbazı

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Uyumluluk Kontrolü Yapıyor! Detaylı Bilgi

Bu sihirbaz ile PC oluştururken hata yapmaktan korkmayın çünkü Akıllı PC Sihirbazı yaptığınız konfigürasyondaki hataları kontrol ediyor!

Güç Tüketimi Kontrolü Yapıyor! Detaylı Bilgi
Akıllı PC Sihirbazı seçtiğiniz bileşenlerin toplam güç tüketimini hesaplayıp gerekirse sizi uyarıyor!

Ücretsiz Test, Montaj ve Kargo! Detaylı Bilgi
5 temel bileşeni (Kasa+Anakart+CPU+Bellek+HDD veya SSD) bir arada alın ücretsiz stabilite testi, montaj ve kargo fırsatından faydalanın!

Konfigürasyon Kayıt! Detaylı Bilgi
Hazırladığınız konfigürasyonu kayıt edebilir, linkini arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz!

Sihirbaza Özel İndirimler!
5 temel bileşeni (Kasa+Anakart+CPU+Bellek+HDD veya SSD) bir arada aldığınızda bellekten anakarta pek çok üründe özel indirim kazanabilirsiniz! Özel indirim tutarı ürünü sepete attığınızda
http://www.teknobiyotik.com/pc-sihirbazi/akilli-pc-sihirbazi.html :hammer:

KadirSenkaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TeknoBiyotik donanım konusunda netteki en iyi yerlerden bence. Toplama sihirbazı da çok kullanışlı.

technolojix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler öncelikle. Teknobiyotik'den sistem topladım sağolsunlar çok yardımcı oldular canlı destek hattından. Parçaları karşılıklı konuşarak seçtik güzel bi sistem oldu. Ufak da bi indirim yaptılar bide mouse pad hediye ettiler on numara oldu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bazı parçalar orada yok sistemim
CPU= intel i3 3220 3.30 Ghz 1155 soket
anakart = MSI B75MA-P45 1155 DDR3 2400 MHZ
RAM = 8 GBYTES DDR3
EKRAN KARTI = AMD RADEON HD 7700 SERİES 800 MHZ 2048 MBYTES

ACABA İNTEL İ5 3470 1155 SOKET 3.2 GHZ 6 MB ÖNBELLEK 22 NM İŞLEMCİ BU SİSTEME UYAR MI ??

thefmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kullanışlı bir sistem olduğunu düşünüyorum