goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
3-4 soruluk bisey olsa tamam da daha soruya bakınca bile çözme isteği kalmadı bende 

[MENTION=105823]bt38[/MENTION], işin püf noktası da bu zaten. sorular ayrı ayrı değil. hepsi birbiriyle ilintili, kompleks ve gizemli bir bütünlük oluşturuyor.3-4 soruluk bisey olsa tamam da daha soruya bakınca bile çözme isteği kalmadı bende![]()
sorular birbirleriyle baglantılı ugraşılırsa çözülür.
galiba kimse uğraşmak istemedi.
haklılar aslında, bu testi çözmek bi kaç saatlik bir beyin fırtınası gerektiriyor.
birazdan yazacağım o halde...
bir taş mı geldi oradan![]()
yav abi yapmayın ben miÖyle basit soruları çözmek kolay..
Bu gibi sorularda görmek isteriz seni..![]()
Abi ben şuanda ugraşıyorum ama iyi konsantre gerekiyor beyni fena yoruyor bakalım ne yapacagım![]()
gözlerim çıktı parantez içini okuayacam diye. abi tek şey için deneyecem soruyu. o da seninle iki lahmacun bir ayran yemek ve tanışmak için. ama bana kalmaz otamam o zaman, bekleyeceğim.
ve çözdüğünde ellerim patlayıncaya kadar alkışlayacağım seni!
evet @friendly, bizim @Ahbârî söktüremedi galiba! (çaktırma kışkırtayım biraz!)
yav bu arada ilk başlarda bir zehir hafiyemiz vardı, @oslun, uğramaz oldu buralara...
gören, duyan, haberi olan yok mu?
çok çabuk usandı anlaşılan!![]()
gözlerim çıktı parantez içini okuayacam diye. abi tek şey için deneyecem soruyu. o da seninle iki lahmacun bir ayran yemek ve tanışmak için. ama bana kalmaz o![]()
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION], bu söylediğini [MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] duymasın, "hadi koçum, çözersin" diyerekten iyi bir gaz vermişti, hayal kırıklığına uğratma onu şimdi...Ya abi SeyyahŞu son soruyu pas geçemiyor muyuz ?
![]()
![]()
Test sorusunda kesin olarak 9 d 10 e
tamam o zaman, bekleyeceğim.
ve çözdüğünde ellerim patlayıncaya kadar alkışlayacağım seni!
evet @friendly, bizim @Ahbârî söktüremedi galiba! (çaktırma kışkırtayım biraz!)
yav bu arada ilk başlarda bir zehir hafiyemiz vardı, @oslun, uğramaz oldu buralara...
gören, duyan, haberi olan yok mu?
çok çabuk usandı anlaşılan!![]()
sen bu konuya girme diye yemek fotoları mı paylaşsak ne ? ödül olan lahmacun ayran gibiBen kuru kalabalığım @oslun
Çözenleri izleyip kıskanmak, çözemeyenlerle de dalga geçmek için buradayım![]()
Ben kuru kalabalığım @oslun
Çözenleri izleyip kıskanmak, çözemeyenlerle de dalga geçmek için buradayım![]()
Gittimmm...![]()
Kuru kalabalık yapan üyelere mesaj verme gibi bir kaygım yoktu yavvv, yanlış anlamaaaaa![]()
fatihcim, bu ne acele böyle yav!
hani sen geceleri hiç uyuyamaz, burada sabahlardın?![]()
fatihcim, bu ne acele böyle yav!
hani sen geceleri hiç uyuyamaz, burada sabahlardın?![]()
Buralardayım abi..
Ahbari yemek resmi koyar diye tedbiren çıkmıştım konudan.
Sanırım şimdi güvenli![]()