Akıl Oyunları

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
3-4 soruluk bisey olsa tamam da daha soruya bakınca bile çözme isteği kalmadı bende :)

Reaksiyon puanı
10,315
3-4 soruluk bisey olsa tamam da daha soruya bakınca bile çözme isteği kalmadı bende :)
[MENTION=105823]bt38[/MENTION], işin püf noktası da bu zaten. sorular ayrı ayrı değil. hepsi birbiriyle ilintili, kompleks ve gizemli bir bütünlük oluşturuyor.

bütün buraya kadar sorulan sorular içinde belki en eğlencelisi...

ama kolay olduğunu söyleyemem tabii... kolay olsaydı zevki olmazdı belkide.

merak ettim, bakalım bu soruyu SDN içinde çözebilen kimse çıkabilecek mi diye! :D

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sorular birbirleriyle baglantılı ugraşılırsa çözülür.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
galiba kimse uğraşmak istemedi.
haklılar aslında, bu testi çözmek bi kaç saatlik bir beyin fırtınası gerektiriyor.
birazdan yazacağım o halde...

Abi ben şuanda ugraşıyorum ama iyi konsantre gerekiyor beyni fena yoruyor bakalım ne yapacagım :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Öyle basit soruları çözmek kolay..
Bu gibi sorularda görmek isteriz seni.. :D
yav abi yapmayın ben mi :)
bunlar zeka sorusu ve ben IQ su düşük ortalaması ve sınavları düşük biriyim. arada sallıyoz doğru çıkmıyor o da :)
bu soruda da ilk önce istenilen gizlenen bir soru var onu bulduk mu çorap söküğü gibi gelecek diye düşünüyorum. bakamadım pek. yatıp erken kalkmam lazım. arkadaşlara başarılar. [MENTION=327890]Empatik[/MENTION] halleder koçum benim :D

Reaksiyon puanı
10,315
Abi ben şuanda ugraşıyorum ama iyi konsantre gerekiyor beyni fena yoruyor bakalım ne yapacagım :D

tamam o zaman, bekleyeceğim.
ve çözdüğünde ellerim patlayıncaya kadar alkışlayacağım seni!

evet [MENTION=63117]friendly[/MENTION], bizim [MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] söktüremedi galiba! (çaktırma kışkırtayım biraz!) :D

yav bu arada ilk başlarda bir zehir hafiyemiz vardı, [MENTION=51495]oslun[/MENTION], uğramaz oldu buralara...
gören, duyan, haberi olan yok mu?
çok çabuk usandı anlaşılan! :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346

evet @friendly, bizim @Ahbârî söktüremedi galiba! (çaktırma kışkırtayım biraz!) :D

yav bu arada ilk başlarda bir zehir hafiyemiz vardı, @oslun, uğramaz oldu buralara...
gözlerim çıktı parantez içini okuayacam diye. abi tek şey için deneyecem soruyu. o da seninle iki lahmacun bir ayran yemek ve tanışmak için. ama bana kalmaz o :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya abi Seyyah :D Şu son soruyu pas geçemiyor muyuz ? :D :D

Reaksiyon puanı
10,315
gözlerim çıktı parantez içini okuayacam diye. abi tek şey için deneyecem soruyu. o da seninle iki lahmacun bir ayran yemek ve tanışmak için. ama bana kalmaz o :)

o kadar niye uğraştın parantez içini okumaya be abim, üzerini seçili yapsaydın çabucak okuyuverirdin! :D

sen yeter ki iste, ayran lahmacun'un kıralını söylerim ben, soruyu çözemesen de!

Reaksiyon puanı
10,315
Ya abi Seyyah :D Şu son soruyu pas geçemiyor muyuz ? :D :D
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION], bu söylediğini [MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] duymasın, "hadi koçum, çözersin" diyerekten iyi bir gaz vermişti, hayal kırıklığına uğratma onu şimdi... :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

evet @friendly, bizim @Ahbârî söktüremedi galiba! (çaktırma kışkırtayım biraz!) :D

yav bu arada ilk başlarda bir zehir hafiyemiz vardı, @oslun, uğramaz oldu buralara...

Estağfurullah abi, bıkkınlıktan değil şaşkınlıktan benimkisi. Son sorular çok kaliteli ama bir o kadar da zor. Son soruyu okuyunca kafam karıştı mesela. Çözmeye çalışırsam içinden çıkamam gibi, kuru kalabalık yapacağıma aramızdaki zeki üyeleri izleyeyim bari dedim. :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben kuru kalabalığım [MENTION=51495]oslun[/MENTION] :P
Çözenleri izleyip kıskanmak, çözemeyenlerle de dalga geçmek için buradayım :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
abi sağolasın. inş birgün bir buluşma olur da yeriz bir ekip halinde. gerçekten sevinirim. yarın bakacam inş soruya.. kağıt kalemle baya uğraşacam.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben kuru kalabalığım @oslun :P
Çözenleri izleyip kıskanmak, çözemeyenlerle de dalga geçmek için buradayım :)
sen bu konuya girme diye yemek fotoları mı paylaşsak ne ? ödül olan lahmacun ayran gibi :P