Airties rt-206 önerileriniz

huseyin51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
​arkadaşlar airties rt 206 modem almak istiyorum 1 tane var 1 ay kullanılmış garantisi yok tertemiz 50 tl istiyor yalnız nette modem incelemesini bulamadım...kullanan varsa modem nasıl?? birde kaç metre ileriye kadar internet verebilir ? 25 metre ilerde arkadaşım var düzenli bağlantı kurabilir mi kısacası rt 206 modelini önerir misiniz Şimdiden teşekkürler....

huseyin51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
​kardeş evimde güç kaynağı var pc ye bağlı pek arıza çıkaracağını düşünmüyorum

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben v3 olanını kullanıyorum. tek antenli olanı. geçen sene 89 liraya almıştım. yanında airties kablosuz usb adaptörü de hediye etmişlerdi. kablolu kullandığım için çekim gücü hakkında fikrim yok. ama performansından memnunum.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
AirTies markası iyidir ancak senin yapacağın şey o modemi bi kaç gün deneyip alıp almamakta kendin karar kılman.. Yoksa o marka ve model iyidir..

huseyin51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki fiyatı 50 tl tertemiz yani ben ilk sıfır sandım görünce 2.elmiş :D

benben2009

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer sıfır alabilrsen o fiyata yakın sıfır modemlerde var ama kalitesi nasıl olur tam birşey diyemem illa bu modemi alacam dersende biraz indirim yapsın 40 tl gibi

gizemli77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Airties RT-206 modemi komşu hattına bağlı olarak 6 kişi kullanıyoruz. 5 kişimiz evine HUB (dağıtıcı) ile komşudan masaüstü bilgisayarlarına kablo bağlantısı çekti. Wireless özelliği bulunan Dizüstü veya cepten bağlantılarda bir sorun çıkmaya başladı. Kendimizin belirlediği kablosuz ağ adıyla gözüküyor. Ancak belli aralıklarla bağlantı kopuyor. Mouse sağ tuşa tıkladığımda "DURUM> Kablosu Ağ Özellikleri>Bağlantı> "3 durumuda aktif hale getirmiştim." Bağlantı kopup tekrar geldiğinde otomatik olarak ortak adla kullandığımız internet erişim ağını görmesine ve bağlanmasına rağmen "internet erişimi yok veya bağlantı kesildi." uyarısı almaktayım. Bu sorunu ancak modemin 10 sn. kadar elektriği keserek (modem arkasında açma/kapama swichinden veya komşunun apartmanın trafosundaki şartalini kapatıp/açarak halletmekteyim.) İnternetin ne zaman kesilip kesilmeyeceğini tam kestiremediğimden her zaman komşunun zilini çalarak evinde bulunan modeme fiziki müdahale yapmamız mümkün olmuyor. Bu sorun gecenin 23:00'de veya 03:00 olabiliyor. Ancak apartman trafosundan şartelini kapatarak aynı zamanda modemin kapanış ve açılışını sağlayarak modemdeki internet bağlantısını bu şekilde hallediyorum. Ama bu durum artık bayağı şekilde komşuyu rahatsız etmeye başladı. Geceyarısı ışıklarını kapatmış bir haldeyken tv izlerken veya elektrikle herhangi bir iş yaparken 10 sn.'lik pat elektriği kesiliyor. İster istemez rahatsız edici bir durum. Yani kısaca modemle wiriles bağlantısının kesilmemesi veya herhangi bir sebeple kesildiğinde tekrar otomatik bağlantının gerçekleşmesi için modeme ne gibi yapılandırma gerekir. Yada modemde entegresel bir arıza mı sözkonusu. Arkadaşların yardımını bekliyorum.