AirPods’u kasa bağlama

Alarasonline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba airpods prom var bunu kasalı bilgisayarımda kullanmak istiyorum fakat bluetooth yok. Bluetooth cihazı alsam usb şeklinde kullabilirmiyim?
MacoS yüklemeyi planlıyorum açıkcası bir sorun olur bağlantı da? Ve kullanan varda hangi bluetooth cihazını almalıyım.

Bazı insanlar almış fakat müzikte videoda sorun yaşadıklarını belirtmiş gecikme gibi.
Airpodsu bu şekilde kullan var mı kullanıyorsa hangi Bluetooth cihazını kullanıyorsunuz?

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Merhaba airpods prom var bunu kasalı bilgisayarımda kullanmak istiyorum fakat bluetooth yok. Bluetooth cihazı alsam usb şeklinde kullabilirmiyim?
MacoS yüklemeyi planlıyorum açıkcası bir sorun olur bağlantı da? Ve kullanan varda hangi bluetooth cihazını almalıyım.

Bazı insanlar almış fakat müzikte videoda sorun yaşadıklarını belirtmiş gecikme gibi.
Airpodsu bu şekilde kullan var mı kullanıyorsa hangi Bluetooth cihazını kullanıyorsunuz?
airpods kullanmıyorum ama bilgisayarımda usb bluetooth cihazı var. Ben memnunum tabii ki gecikme olabiliyor ama çok sorun yapmıyor. Kaliteli marka alırsanız sorun olmaz.

Alarasonline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl memnunmusunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

airpods kullanmıyorum ama bilgisayarımda usb bluetooth cihazı var. Ben memnunum tabii ki gecikme olabiliyor ama çok sorun yapmıyor. Kaliteli marka alırsanız sorun olmaz.
Ya işim gereği videolu görüşmeler oluyor da ondan dolayı geçmesiz olma ihtimali yok demi

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Nasıl memnunmusunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya işim gereği videolu görüşmeler oluyor da ondan dolayı geçmesiz olma ihtimali yok demi
Hocam işinizi engelleyecek kadar gecikme olacağını düşünmüyorum. 1-2 sn den zaten bir şey olacağınıda düşünmüyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Lenovo-IdeaPad-S145-15AST'te Piranha 9946 kullanıyorum videolarda geçikme yok orijinal airpods da da gecikme olmaz.

Alarasonline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim cevap yazam herkese, aldığımı ürünü deneyip buraya güncelleme yapacağım ihtiyacı olanlar faydalanır hem

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
173
hocam yaptığım araştırmada şunu saptadım. eğer 0,5-1-2 sn gecikme sizin için problem yaratmaz ise sıkıntı yok. görüşmelerde topşantılarda bir sorun yaşamazsınız. airpods pro yu zaten apple dışı cihazlarda kullandığınızda uzaysal ses gibi özellekler efektif çalışmyacaktır. oyun için kullanacaksanız özellikle pubg vs gibi anlık sesin çok önemli olduğu oyunlarda iyi randuman vermeyecektir. oyun içinse tabiki kablolu kulaklık öneririm. sonuç olarak pc nizde iş görür ama apple cihazlardaki uyumu yakalayamazsınız. sizin sonuçları da merakla bekliyorum