AIMP 2.61 Build 560 (Türkçe)

Bu konuyu okuyanlar

Blackout

Dekan
Katılım
14 Nisan 2008
Mesajlar
7,495
Reaksiyon puanı
383
Puanları
0
24yxz6r.jpg


Tanıtım:
Winamp'ın yerini doldurabilecek sağlam bir müzik oynatıcı olan AIMP, ufak boyutuyla hem sistemi yormuyor, hem de bilgisayar başında size sorunsuz, rahat bir ortam vaad ediyor. Winamp'ın neredeyse bütün özelliklerini içeren programda, birden çok çalma listesi de etiket şeklinde düzenlenebiliyor.

Programın arayüzü gelişmiş olmakla beraber, menüleri kullanışlı; arka planda rahatlıkla çalışabiliyor. Program Rus yapımıdır. Hızlıdır, sistemi yormaz. Program, ayrıca Utilities isimli bir araçla birlikte kuruluyor. Bu araç ile birlikte;

Ses ve müzik türü dönüştürücüsü
Ses kayıt seçeneği
Etiket düzenleyicisi
Eklenti editörü de kullanımınıza sunuluyor.

2itd28.jpg


Göze çarpan farklı özellikleri :

Programda ilk olarak göze çarpan görünümü ve hızlı olması. Önemli bir diğer özellik ise default ve listen şeklinde, radyo açtığınızda bunu ayrı sekmelerde göstermesi. Bu şekilde istediğiniz zaman radyo, istediğiniz zaman bilgisayarınızdaki müzikleri hızlı bir şekilde açabiliyorsunuz.

Bir de bir müzikten başka bir müziğe geçtiğinizde kapatılan müziğin sesi yavaş yavaş azalıyor, bu da winamp'ta varsayılan olarak gelmeyen başka bir özellik.

Müzik dinlerken küçültme simgesine basıldığında, sağ alt köşede küçük bir simge çıkıyor. Ayrıca sağ alt köşedeki bu simgenin üzerine gelindiğinde de çalan müziklerin isimleri çıkıyor.

Bu program sadece müzik dinleme değil, çeşitli uzantıları (WAV, OGG, MP3, WMA) birbirlerine dönüştürebilme özelliğine de sahip (Winamp'ın sadece PRO sürümünde bu özellik tam anlamıyla düzgün çalışabiliyordu). Aynı zamanda Ses CD'lerini de bu uzantılara dönüştürebiliyor.

Ayrıca winamp çalma listesini ortak kullanabiliyor veya çalma listesini winamp’ın tanıyacağı gibi .pls yapabiliyor.

Ayarlarından (ctrl+p), simge değiştirebilme özelliği

MP1, MP2, MP3, MPC, MP+, AAC, AC3, OGG, FLAC, APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX açabilme

Programın farklı arayüzlerini kurmak için; öncelikle buradan ulaşıp içindeki ACS2 dosyasını C:\Program Files\AIMP2\Skins (veya hangi dizine kurduysanız) içine atın. Ve programı açıp ctrl+p den ayarlara girin, arayüz menüsüne tıklayın ve yüklediğiniz arayüzü seçebilirsiniz.

MSN Messenger Ne Dinliyorum Özelliği İçin : Bu linkteki Winamp eklentisini indirip, kurmak için çift tıklayın, Nereye kurulacağını gösteren yerde C:\Program Files\AIMP2\PlugIns yolunu seçip, kur deyin. AIMP sol üst köşesindeki komutlardan Eklentiler'i seçip sağdaki listeden MSN Messenger 7 Plugin e çift tıklayıp AIMP i kapatıp açın, tekrar açıldığında MSN Messenger'ınızda çalan parçayı veya radyoyu yazdığını göreceksiniz. Tabi MSN Messenger'ın üst kısmındaki Ne Dinliyorum özelliğini açmış olmanız halinde.

Türkçe Kullanımı :

AIMP 2.50 sürümden itibaren Türkçe Dil Seçeneği kurulum sihirbazı içinde mevcut ve seçili olarak gelmektedir.
Kurulumda Dil Seçeneklerinde bir değişiklik yapmadığınız taktirde Türkçe dahil kurulacaktır.
Sadece ilk açılışta Dil Seçiminde Türkçe'yi seçip devam etmeniz yeterlidir.

(Detaylı tanıtım için ==> inndir.com'a teşekkürler.)


İndirme Bağlantıları:

AIMP 2.61 Build 560 Final Türkçe (6.94 MB)

AIMP v2.61.560 Tools (Converter & Recoder)

Alternatif indirme Linkleri :
Bu sayfadaki "Download from:" yazısının altındaki linklerden indirebilirsiniz.

İlave Yazılım :
AIMP'in Converter & Recoder adıyla sunduğu ses kaydedici ve çevirici yazılımını da Bu sayfadaki linklerden indirebilirsiniz.

Change Log

AIMP v2.61 Build 560 (22.03.2010)
* Manuals were updated
* BASS Libraries was updated
* Tags reading core was optimized
* License agreement was updated
* Localizations were updated
- Fixed: auto shutdown fails, if pause between tracks was switched on
- Fixed: sometimes the name of the radio station can be lost from playlist item
- Fixed: small bugs in plugins core
- Fixed: small bugs in skins engine
 

spybot

Guru
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
Teşekkürler ..:)
 

maestroo

Öğrenci
Katılım
9 Temmuz 2009
Mesajlar
30
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Öncelikle tanıtım için teşekkürler .ben de bi ekleme yapmak istedim aslında çok önemli olmayan bi özellik ama bazı arkadaslarımızın olmazsa olmazı olabiliyo bu özellik şu ki program ilk açıldığında parçayı çalmaya kaldığı yerden devam ediyo bu winampta olmayan bi özellik :)
 

thepisode

Öğrenci
Katılım
16 Haziran 2008
Mesajlar
73
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Evet uzun zaman önce keşfetmiş olduğum bir program, çok iyi, çok kullanışlı ve winamp gibi gereksiz sorun cıkarmayan bir program çalışırken bilgisayarınıza neredeyse hiçbir külfeti yok deneyip görebilirsini ;)
 
Üst