Aileme Telefon Nasıl Aldırabilirim?

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
13 yaşındayım 8 e gidiyorum online eğitim var elimde tablet var ama işimi görmüyor çok ısınıyor kasıyor kendi kendine kapanıyor ön kamerası çamur resmen bunlar benim canımı sıkmaya başladı aileme o yüzden nasıl telefon aldırabilirim?

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Bu yazdıklarını ailene anlatırsan aldırabilirsin eğer bütçeniz 3500 tl civarında ise POCO X3 Pro öneririm oyun konusunda harika bir telefon her işini de çok rahatça görür

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Bu yazdıklarını ailene anlatırsan aldırabilirsin eğer bütçeniz 3500 tl civarında ise POCO X3 Pro öneririm oyun konusunda harika bir telefon her işini de çok rahatça görür
Ben Aslında TCL 10L Düşündüm Tam Bir Fiyat Performans Telefonu ama nasıl aldırcam sorun o

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Lise ye geçiceksin bunu bahane et :D
Babam Eve mi Bakacam sana telefon mu alıcam diyor bundan 8 ay önce dediki Şubat'ta Taksidim Bitiyor seninkini o zaman alırız diyor şimdide seneye erteledi hersene gider bu böyle eminim hadi hayırlısı

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Biliyorum ama Pasajda Pahalı ve Taksitle Alamıyorsun
hat üstüne istiyorsun galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babam Eve mi Bakacam sana telefon mu alıcam diyor bundan 8 ay önce dediki Şubat'ta Taksidim Bitiyor seninkini o zaman alırız diyor şimdide seneye erteledi hersene gider bu böyle eminim hadi hayırlısı
Benimki de telefon alıcam demişti dediğinden beri bana pc aldı 3.500 tl yatak aldı 1600 tl bilmediğim neler aldı oho :D mutluyum bende bunlarla ama telefonun çok kötü arama bile yapamıyor 40 takla atıyorum arayınca da uygulama çöküyo anlıyacağın yetmiyor ekranda küçük 5 inc bana en az 6.5 lzm

[TR]`Spark

Asistan
Reaksiyon puanı
40
hat üstüne istiyorsun galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki de telefon alıcam demişti dediğinden beri bana pc aldı 3.500 tl yatak aldı 1600 tl bilmediğim neler aldı oho :D mutluyum bende bunlarla ama telefonun çok kötü arama bile yapamıyor 40 takla atıyorum arayınca da uygulama çöküyo anlıyacağın yetmiyor ekranda küçük 5 inc bana en az 6.5 lzm
Benim Alo Diyen Cihazım Bile Yok