Dizi Ailecek izleyebilceğimiz dizi arıyorum

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,554
Ailecek izleyebileceğimiz +18 hatta +13 bile olmayan bir dizi arıyorum.The Office buldum ama küfürlü mü bilmiyorum izleyen varsa yardımcı olabilir mi ?

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,594
Ailecek izleyebileceğimiz +18 hatta +13 bile olmayan bir dizi arıyorum.The Office buldum ama küfürlü mü bilmiyorum izleyen varsa yardımcı olabilir mi ?
The Good Place
Patron Bebek: Yine İş Başında
Lost in Space
Anne with an E
Galip Derviş
Kanıt
Hekimoğlu
Kalk Gidelim
Yedi Numara
Leyla ile Mecnun
Avrupa Yakası

Son düzenleme:

elatreiNN

ShiftDelete.net - Sosyal Medya Yöneticisi
SDN
Reaksiyon puanı
48
Dostum The Office bel altı espiriler bolca içeriyor eğer bu sana sıkıntı yaratmayacaksa After Life dizisini de öneririm. Eğer bu tarz şeyler olmasın sadece adam akıllı bir dizi izleyeyim diyorsan Lie to me olabilir. Bana istediğin türü yazabilirsin ben sana en uygununu yazarım.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
The Pianist filmini öneririm +18 sahne yok fakat şiddet sahneleri var.

Emrecanyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ailecek dizi film izleyeceksen yabanci ve romantik secmemelisin turk komedi olursa cinsellik olmayan iyi olur bence trt de kaliteli diziler var

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Yabancı ve aileye uygun dizi bilemiyorum.Kore dizileri hep aşk meşk,hint dizileri zaten entrika ? E diğer türler zaten ölmüş.Türk dizilerinden başka bilemedim.Ya da animasyon tarzı serilere bakabilirsin.Animeleri öneririm.Yabancı olarak sherlock holmes var ama onda da vardı birkaç şey.