Aile baskısı

Umutgs1905

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Aile baskısından bıktım her gün çıkıp iş arıyorum bulamıyorum ne zaman iş bulacaksın diye sorup duruyorlar senden bir şey olmaz diye söylüyorlar onu yapma bunu yapma bıktım artık akıl verin

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Lise mezunuyum ben iş arıyorum
yaşını biilmiyorumda yirmili yaşlarındaysan bence üniversite oku iyi kötü bir bölümden mezun ol iş bulma şansın artar yurda yerleşip part time çalışıp para biriktirirsin

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,917
Herhangi bir zanaatin el becerin var mı?

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Aile baskısından bıktım her gün çıkıp iş arıyorum bulamıyorum ne zaman iş bulacaksın diye sorup duruyorlar senden bir şey olmaz diye söylüyorlar onu yapma bunu yapma bıktım artık akıl verin
E onlar bulsun o zaman kolaysa

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Bende iş bulamıyorum artık kafayı yiyeceğim babamda sürekli baskı yapıyor ben her şeyin farkındayım ama sürekli baskı yapılması hoş olmuyor. Evliyim ve bir çocuğum var. Mecbur iş lazım ama yok. Son çare tanıdık bir pastaneci abi vardı bizim onunla konuştum sanırım yanlarında çalışan minibüs kullanan dağıtımcı kişi işten çıkmış benim de ehliyetim olduğu için ben söyledim haber ederim dedi sadece bekliyorum bakalım. Adamın yaptığı iş sadece 3-4 tane ayrı yerlerde pastane dükkanları var bu adamların bu yerlere poğaça, börek götürüyorsun en kötü işin öğleden sonra 15, 16 gibi bitiyor. Umarım olur da iyi kötü para kazanırız. Ama cidden iş yok ben kaç aydır arıyorum bulamadım bunu da fırsata çeviren bir sürü iş veren var Allah bildiği gibi yapsın hakkım da haram olsun. İlana bakıyorum adam depocu arıyor ama ekstra olarak çay vereceksin beyfendiye tuvaletleri temizleyeceksin yerleri sileceksin bu 4 farklı iş karşılığı verdiği para asgari ücret. Yol bile yok içinde.