Ahahah Şahan...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
l4714117.jpg

Aşağıdaki haberde şu yazıyor:

A spectator shouts at USA's Andre Iguodala during the final of the World Basketball Championship between Turkey and the USA, Sunday, Sept.

Türkçesi:

Bir seyirci, ABD oyuncusu Andre Iguodala'ya Türkiye ve ABD arasında oynanan Dünya Kupası Finali'nde bağırıyor.

Bu seyirci size de tanıdık geldi mi? Ve ben o seyircinin "sadece" bağırdığını hiç sanmıyorum. :)

A spectator shouts at USA's Andre Iguodala during the final of the World Basketball Championship between Turkey and the USA, Sunday, Sept. 12, 2010, i - Yahoo! Eurosport

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bende maçı izlerken görmüştüm :D

fergan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ünlülerimiz amerikalılara özeniyorlar.. hepsi reklam için maça gelmişler.
nba maçlarına giden amerikalı ünlülere özenti sadece.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Yanındaki de semih :D

Maçta zaten kimi ararsan vardı. Behlül bile vardı o derece :D

ünlülerimiz amerikalılara özeniyorlar.. hepsi reklam için maça gelmişler.
nba maçlarına giden amerikalı ünlülere özenti sadece.
Ne alakası var? Türk diye,ünlü diye maça gitme hakkı yok mu onların? Üstelik en iyi basketbol ülkelerinide ülkemizde görme şansları varken..

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Adam gibi maç izleyemezler zaten ,,

Orada bile reklam peşinde koşmuşlar

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Şu fotoğraftan reklam anlamını çıkaranlara soruyorum: Ne alaka l*n?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
yandakide tutmaya çalışıyo hocam o tonluk şeyi nasıl tutacaksın tek başına, arkandaki tribünün yardım etmesi lazım :D

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Gelen tüm ünlüler için diyemezsiniz ancak hayatında bir kere basketbol izlememiş.sırf medya orada olduğu için gelenler de yok değil mi ?

Reaksiyon puanı
68
vay be şahanıma bak:D
oradada recep ivedik karakterini canlandırırdığını düşünsenize:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Siz ünlü olupta gitseniz o maça birisi reklam için gelmişlerdir dese ne olacak milletin günahını almayın adam ünlü olsa da olmasa da gidecekti belki yapabilecekleri kadar reklam yapmışlardır o maça gitmeden merak etmeyin taraftarlık sevdası birtek ünlü olmayanlarda var sanki.Adamların parası varki gitmişler benimde param olsaydı bende gidecektim.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben "lan" demedim, "l*n" dedim. Sansürledim. Bu forumda bazı moderatörler (hatta isim vermek gerekirse mesela Romantic) bile "lan" yazıyor açıkça ve ben de şikayet butonunu kullanıyorum o durumlarda.

Bazı kişiler her konumun içine etmek zorundalar mı? Bi' defolun gidin ya, ne bu gerginlik? Zaten yorgunum dünden dolayı. 12 saat canım çıktı, bir de sizinle uğraşamam.

Ayrıca Şahan reklam olmak istese niye böyle bir şey yapsın? Maça giden tek ünlü O muydu ya da ünlülerin maça gitmesi yasak mı? Adam takımımızı izlemeye gitmiş, ayrıca haberi yapan da YABANCI basın. Hani diyorum, yabancı basınla meşhur olmanın alakası nedir? Bırakın bu saçmalıkları ya...

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Haklısın tüm mesajları böyle mi olmalı bu arkadaşın.
Şikayet butonunu kullanın daha çabuk sonuç alırsınız.

Evet şikayet ettim ama ceza veren yok hala

sabırla ceza almasını beklyeceaz artık

modlar nerde nerde nerdeeeee :D

---------- saat 12:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:30 eklenmişti ----------

Ben "lan" demedim, "l*n" dedim. Sansürledim. Bu forumda bazı moderatörler (hatta isim vermek gerekirse mesela Romantic) bile "lan" yazıyor açıkça ve ben de şikayet butonunu kullanıyorum o durumlarda.

Bazı kişiler her konumun içine etmek zorundalar mı? Bi' defolun gidin ya, ne bu gerginlik? Zaten yorgunum dünden dolayı. 12 saat canım çıktı, bir de sizinle uğraşamam.

Ayrıca Şahan reklam olmak istese niye böyle bir şey yapsın? Maça giden tek ünlü O muydu ya da ünlülerin maça gitmesi yasak mı? Adam takımımızı izlemeye gitmiş, ayrıca haberi yapan da YABANCI basın. Hani diyorum, yabancı basınla meşhur olmanın alakası nedir? Bırakın bu saçmalıkları ya...

O zaman romanticde ceza alsın :D

ayrıca bizim basınında ilerleyen günlerde onu haber yapmayacağını nerden biliyosun ?

:)

Başka ünlüler pembe gözlük takmamıştı ve şahan yabancı basında çıkarak amacına ulaşmış

yarın bizim basındada çıkar :)

Reaksiyon puanı
68
Basketbol maçına bu sahne gider:)

[SDNTV3]http://94.75.253.27/data/videos/2251/2251753.mp4/2747df03123a8e7ef057f41f1d13fd60/4C8DF7F9[/SDNTV3]

hidayet beni bırak sen git:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Pembe gözlük takmasının sebebi adamın komik olan ve zaten böyle takılan biri olmasından dolayı olmasın?

Şu konuya gülüp geçmeniz lazımdı, siz ise saçma bir şekilde eleştiriyorsunuz. Derdinizi anlayabilmiş değilim. Bu tepki ya bana ya da Şahan'a. İçimden bir ses ilkinin doğru olduğunu fısıldıyor ya, neyse...

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Pembe gözlük takmasının sebebi adamın komik olan ve zaten böyle takılan biri olmasından dolayı olmasın?

Şu konuya gülüp geçmeniz lazımdı, siz ise saçma bir şekilde eleştiriyorsunuz. Derdinizi anlayabilmiş değilim. Bu tepki ya bana ya da Şahan'a. İçimden bir ses ilkinin doğru olduğunu fısıldıyor ya, neyse...

Sence o kadar ünlü haber olmadıda neden şahan haber oldu :) ?

Bunu anlayamayacak kadar kapasitesiz olmamak gerekyor :)

Diğerleride insan ama hiçbiri haber olmadı nedense

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Tartışmak istemem ama bir * işareti koyup burayı kahve ağzına çevirmenin gereği yok. Çünkü madem yıldız işareti konulunca hakaret olmuyor insanlar en ağır şeyleri yazar tek harfin yerine yıldız koyup sonra şöyle böyle demedim yıldız koydum derler ve küfür etmemiş olurlar. İlginç :)

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Tartışmak istemem ama bir * işareti koyup burayı kahve ağzına çevirmenin gereği yok. Çünkü madem yıldız işareti konulunca hakaret olmuyor insanlar en ağır şeyleri yazar tek harfin yerine yıldız koyup sonra şöyle böyle demedim yıldız koydum derler ve küfür etmemiş olurlar. İlginç :)

Evet geçenlerde birisi S. git lafından dolayı ceza almıştı

halbuki selametle git demiş olabilirdi :D

Modlar jea 'ye ceza vermedimi hala ???

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya ne güzel paylaşmış haberi kız bir lan dedi diye mi şey yapıyorsunuz forumda kaç kişi ulanlı konuşuyor haberiniz var mı eğer saçma sebeplerden o kız banlanacaksa bende saçma birşey söyleyeyim lan(lütfen arkadaşım nolur) oldu mu.Şaşkınlık ifadesi olarak kullandığını düşünüyorum ki bende baya kullanırım o ifadeyi hatta ben daha da abartır ulan derim ulan ne olmuş lan buna gibi bir laf diyebilirim o da çok alakasız geldiği için ne alaka lan demiş yani büyük bir şaşkınlık ifadesi kullanmış bana göre ki o lafın kime zararı var?Birilerinin psikolojisi mi bozuluyor?O kadarcık şeyden rahatsız olan başka foruma gitsin ki 7 yaşındaki çocuğun sokakta neler dediğini herkes biliyor.O kadar şey yaparlar birisi teşekkürler,güzel,iyi olmuş demez,ufacık bir yanlışa şikayet edin,banlansın.Arkadaş bu ne iş böyle.Süpermodaretörleri pek fazla görmüyorum eğer olursaki adminlerin de süpermoderatörlerle beraber mesajlarla fazla ilgilenmesini talep ediyorum ki onlar iyi yönetiyor burayı sorunu çözerler.

Reaksiyon puanı
68
Evet geçenlerde birisi S. git lafından dolayı ceza almıştı

halbuki selametle git demiş olabilirdi :D

Modlar jea 'ye ceza vermedimi hala ???
ya arkadaşım biraz mantıklı düşün adam selametle git deseydi neden S. git yazsın. açık açık S. git yazmış işte:):dil:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Orda belirttim s.git selametle git de olabilir diğer düşündüğünüz de.Ama lan kelimesi dediğim gibi lütfen arkadaşım nolur demenin de kısaltması olabilir bende ilk zamanlar msnde falan s.a diyenlerin anama mı küfrediyon lan derdim lafını geri al almassan bende senin a.s derdim:D

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Orda belirttim s.git selametle git de olabilir diğer düşündüğünüz de.Ama lan kelimesi dediğim gibi lütfen arkadaşım nolur demenin de kısaltması olabilir bende ilk zamanlar msnde falan s.a diyenlerin anama mı küfrediyon lan derdim lafını geri al almassan bende senin a.s derdim:D

Ahahaha s.a - a.s muhabbeti süpermiş :D