Ahahah Şahan...

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ya bi konu başlığına bakın bi yorumlara bakın. Allah aşkına yakışmıyor ya. Ne kadar saçma nekadar boş muhabbet ediyorsunuz. l*n dedi tamam lan demek istedi. şahsınıza küfürmü etti hakaretmi etti neden bukadar uzatıyorsunuz anlamıyorum derdiniz nedir.

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Jeaq , yine benim sayemde konun hit yaptı

hadi yine iyisin :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Orada hayatında hiç basket maçı izlememiş ama gitmiş diyorsunuz ya bende hayatımda hiç basket maçı izlemedim ama sadece finale giderdim ben de ünlü olsaydım ben de mi reklamımı yapmış oluyordum o zaman?

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Lakers maçlarını çok izlemiş belli ki, giyinişi, gözlükleri, hareketleri ve oturduğu yer bile aynı... Anladık ki Jack Nicholson hayranı

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yuh ya. Yani reklam dediniz ya helal olsun. İhtiyacımı var şahanın reklama. Şu forumu çok sevmeme rağmen bazı saçma düşünceleri ortaya atanlar yüzünden. Ne yazdığını bilmeyenler yüzünden uyuz oluyorum. Eğer foruma karşı önyargı oluşuyorsa sırf bunlar yüzünden.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Lakers maçlarını çok izlemiş belli ki, giyinişi, gözlükleri, hareketleri ve oturduğu yer bile aynı... Anladık ki Jack Nicholson hayranı

Aynı şeyi düşündüm. :) Bir de;
Değerli ünlü arkadaşlarım keşke görüntülerinizi değil,kalplerinizi maça götürseydiniz...zira hayatımızın önemli yarışlarından birindesiniz!
Doğa Rutkay (Şahan'ın eski sevgilisi) dün şöyle bir şey twitlemiş. Aynı şekilde düşünüyorum, dün yürekten destekleyecek insanlara ihtiyacımız vardı tribünde, görüntüye değil... Neyse artık bu da çok önemli değil.

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
Reklam değil bence baksanıza kendini ne kadar da kaptırmış milli maç coşkusu :) hem reklam yapmak istese çıkar " Cem yılmaz'a gülmüyorum" der olur biter.