AGT Kurye güvenilirmi

wr1xy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık 2 hafta önce PAPARA BLACK CARD sipariş ettim ve bugün geldi. Kartı galiba AGT Kurye diye bi firma getiriyo, sorun şu adam bana kartı vermeden önce TC KİMLİK NO, yeni kimlik kartındaki seri no, anne adı ve baba adı sordu. Alt tarafı bi kart aldı bu soruları neden sorsunki? içime gerçekten bi kötü his düştü biliyosunuz bu söylediğim bilgilerle çok şey yapılabilir diye biliyorum. daha önce varmı oyle papara alıp bu sorular sorulan olan ? BU AGT KURYE güvenilirmidir?

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Agt kurye diye bi kurye var ama müşteri memnuniyeti çok kötü ve sizden hiç bir kargonun istememesi gereken bilgiler istemişler, sadece tc veriliyor. Umarım arkasında sıkıntı olmaz

Ahmet-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,037
başlığı düzelt caps açık kalmış

wr1xy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Agt kurye diye bi kurye var ama müşteri memnuniyeti çok kötü ve sizden hiç bir kargonun istememesi gereken bilgiler istemişler, sadece tc veriliyor. Umarım arkasında sıkıntı olmaz
Bi arkadaşıma sordum. Böyle böyle sorular sordular imza attırdılar diye, tamam işte sözleşme imzalıyosun bunu bankalarda yapıyor için rahat olsun demişti.Ama yinede umarım cıkmaz altından bişey gerçekten.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Bi arkadaşıma sordum. Böyle böyle sorular sordular imza attırdılar diye, tamam işte sözleşme imzalıyosun bunu bankalarda yapıyor için rahat olsun demişti. Umarım cıkmaz altından bişey gerçekten.
Galiba i termette wpk alışveris yapmadınız, genel olarak sadece tc alınır, bu gibi bilgileri alamazlar

wr1xy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Galiba i termette wpk alışveris yapmadınız, genel olarak sadece tc alınır, bu gibi bilgileri alamazlar
zaten o yüzden içim kötü oldu. TC'yi anladımda anne adı ve baba adı imza felan aldılar. Onlar ne alaka?

wr1xy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kuryenin benden şu bilgileri aldığını ve nedenini sorta

Kuryenin benden şu bilgileri aldığını ve nedenini sor
Anladım Dostum Sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuryenin benden şu bilgileri aldığını ve nedenini sor
şimdi müşteri hizmetini aradım ve sordum neden bu bilgiler alındı diye 18 yaş ve 18 yaşın altındakilerden bu bilgiler alınıyo diyo kadın açtı telefonu sanki bişey varmışta başından sağmaya çalışıyomuş gibi durmadan yardımcı olabileceğim başka konu varmı diyo iyice kafamı karıştırdılar arkadaş

Son düzenleme: