Ağır programlar için dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Konuyla ilgili daha önce yazılan şeylerin neredeyse hepsini okudum ama pek kararlı değilim ne alacağım konusunda. En ağır olarak Maya, Zbrush, 3Dmax programlarını kaldırabilecek bir bilgisayara ihtiyacım var. Öğrenciyim beni 4 yıl götürebilecek bir bilgisayara ihtiyacım var. Bütçem Max 8 bin lira. Şimdiden teşekkür ederim

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
1-2 ay içerisinde MSI Bravo serisi başta olmak üzere Ryzen 4000'li laptoplar piyasaya çıkacak. Diğer Ryzen laptoplarla orantı yaparsak 7.5-8.5 civarına gayet güçlü modeller gelicek.

Yakın zamanda alacağım derseniz +8gb ram takviyesi ile bu cihazı öneririm:

Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-2 ay içerisinde MSI Bravo serisi başta olmak üzere Ryzen 4000'li laptoplar piyasaya çıkacak. Diğer Ryzen laptoplarla orantı yaparsak 7.5-8.5 civarına gayet güçlü modeller gelicek.

Yakın zamanda alacağım derseniz +8gb ram takviyesi ile bu cihazı öneririm:

Teşekkür ederim

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Merhabalar. Konuyla ilgili daha önce yazılan şeylerin neredeyse hepsini okudum ama pek kararlı değilim ne alacağım konusunda. En ağır olarak Maya, Zbrush, 3Dmax programlarını kaldırabilecek bir bilgisayara ihtiyacım var. Öğrenciyim beni 4 yıl götürebilecek bir bilgisayara ihtiyacım var. Bütçem Max 8 bin lira. Şimdiden teşekkür ederim
Üye takma adınız pek güzel, yakışıklı imiş ?

Ne alırsanız alın mutlak monster olsun derim ben:

Abra A7 V11.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

gibi...