Age of Empires Pro - Online (ANDROİD)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan maxim82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maxim82

Öğrenci
Katılım
22 Ekim 2009
Mesajlar
11
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur kısa bir süre önce Age of Empires oyunun android versiyonu çıktı. Bu oyun internet üzerinden online bir şekilde oynanmakta ve level sistemi bulunmaktadır. Oyuna ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.


https://play.google.com/store/apps/...51bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdGFjLmVtcGlyZS5tYWluIl0.


Oyuna girerken 5039902850 kodunu girmeniz halinde oyun başlangıcında 5 altın kazanacaksınız. Bu 5 altın size karakterinizi oluşturmanızda ve level atlamanız da bir nebze yardım edecektir. İyi oyunlar
 

AlperSad

Asistan
Katılım
31 Mayıs 2012
Mesajlar
424
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
Bu haberi görünce çok sevindim ama hevesim kursağımda kaldı bu oyun Age Of Empires değil "Age Of Empire" Silent Ocean adlı bir firma tarafından yapılmış. Şehir geliştirme türü bir oyun. Age Of Empires'la tek benzerliği sadece ikisininde strateji oyunu olması.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyun mantalite olarak age of empires ın aynısı...
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar oyun gerçekten çok güzel tasarlanmış, browser oyunlarından travian oynayanlarınız varsa oyun ona benziyor. Ally icinde arkadaslarınızda chat yapabiliyorsunuz, genel chatten herkezle konusabiliyorsunuz. bir cok telefon için strateji oyunu denedim bana farklı olarak gelen bu iki ozellik geldi genelde digerlerinde ya bu ozellik yok ya da sedece kisiye mesaj gonderilebiliyordu. Oyunu ilk kez yüklediginizde promosyon koduna 5259781412 yazarsanız bana oyun parası gelicek tabi siz de baslar baslamaz oyun parası kazanacaksınız (5 Gold) oyuna basladıgınızda sizinde davet kodunuz olucak onunla arkadaslarınız ilk oyunu kurduklarında giriş yaparken yazdıklarında aynı sekilde hem siz hem arkadasınız oyun parası kazanacak. simdilik bu kadar oyunda gorusmek uzere Server: A25. Bu arada oyunda hızlı bir sekilde odun, taş, demir, yiyecek elde edebilmeniz icin Mission denen bir ozellik var ilk baska 3 askeri bastıktan sonra sehrinizi gelistirin asker basmayın kaynaklarının dengesini bozuyor ve yavas gelişmenize neden oluyor, harita uzerinde herhangi bir yere saldırmadığınız surece sehriniz koruma altında yaklaşık 10 gun kadar.
 
Üst