Ağdaki diğer bilgisayarlar beni görüyor mu ?

maximum1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben kablosuz internet kullanıyorum wireless adaptor ile bağlanıyorum nete.Bazı ayarlamalar yaptım kimse beni görmesin diye acaba doğru yapmış mıyım resim aşağıda? Sormak istediğim acaba ağdaki diğer bilgisayarlar benim bilgisayarımın adını görüyor mu ve bilgisayarımdaki dosyalarıma müdahale edebiliyorlar mı ?

Resim:Ekli dosyayı görüntüle 11364 Ekli dosyayı görüntüle 11365

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Aği ip scanner programlarıyla taratırsalar bilgisayarın ismi ve kendisine ana modemin atadıgı ip ile gorüntulenir bunun gorunmemesi cok zor ama senin bilgisayarına erişim ve dosyalarına mudahele ayrı bi konu onu yapmalari için yukarıda dediğin ayarları acman lazım kapali olursa senin bilgisayara dosyalarına mudahele edemezler ama yinede dosyaya mudahele edemese bile ağ üzerinden bulasan virüsler var bunlari yaparsalar senin bilgisayara sıkıntı cıkarırlar iyi bir antivirüs kullanman gerekli boyle bir durum için de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar, yok o kadar uğraşacaklarını ve yapacaklarını sanmıyorum benim merak ettiğim bu halde bilgisayarımın adını görebilirler mi oydu.

BlueAnqel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben McAfee kullanırken agdaki bilgisayarların ıp adreslerini goruyordum.

assus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
proğramsız yapıla biliyormu bu yoksa hangi proğramla oluyor bende arkadaş gibi bağlantı yapıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim