Ağda kayıtlı degil sorunu s3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaşlar. bende de sorun oldu güncellemeden sonra ağda kayıtlı değil demeye başladı. servise yolladım anakartını değiştirip yeni imei vermişler. şimdilik bi sorun yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorun hatta bende aynı şeyi yaşadım hat kapanmış olabılır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm ben s3 miniye format attım ve ag da değişikler oldu şimdi telefonda kart takılı ama ne arıyor ne mesaj atıyor bunu nasıl düzeltiriz ..:mellow:

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
slm ben s3 miniye format attım ve ag da değişikler oldu şimdi telefonda kart takılı ama ne arıyor ne mesaj atıyor bunu nasıl düzeltiriz ..:mellow:

Bazı romları yükledikten sonra imei silinme gibi durumlar söz konusu. *#06# yaparak imei numarasının görünüp görünmediğini kontrol ediniz.. Eğer boş görünüyor ise, herhangi bir şebekeye dahil olamaz. Bu durumda orijinal roma dönüş yapmak sorunu bazen düzeltiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorunu yaşıyorum bahsettiğiniz yolu izliyorum ama operatör seçtiğimde bağlanamıyor daha sonra tekrar deneyin diyor. Ne yapmalıyım?

medulax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Merhaba. Öncelikle Moderatörlere sesleniyorum... Uzun süredir bu sorunum var. Bütün yorumları bütün denemeleri okudum ve her söyleneni uyguladım. Telefonun imei' si ya Null/Null oluyor yada 0049 lu numara oluyor. Denemediğim Rom denemediğim Modem kernel filan kalmadı. Yapmam gerekeni söyler misiniz? Cihazım Yurt Dışıdır. Ama imei attırmıştım. Stock romundan s5 blekota roma yukseltmıstım. s5 blekotada çalışıyordu ama birden imei'm 0049 luya döndü. Lütfen rica ediyorum size bana yardımcı olun. Ne yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar ben böyle bir sorun var benim kullandığım tlf s3 mini ben sim kartımı çıkardığımda tlf da şebeke full gösteriyor ne yapmak gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim tşk ler ardaşlar cevap bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telonda pin yokki soruyor ama bilmiyorum ? onu nasıl ahlledcem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sayenizde sorunumu çözdüm teşekkürler:clap::clap::clap::clap::clap::clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon ile hattın arasında bi sıktın şöyle ki: samsung ve operatörünüz araasında olan olağan bi durum AYARLARDAN GSM MODUNU sadece açın tlfonu 10 dkka kapalı tutun. htc apple mıcrosoftaphone da böyle sıkıntı olmaz sadece samsungda karşılaşılan bi durum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben avea kullanıyordum cihazim 4g destekliyor fakat avea da bu problem oluyordu neler yapmadım ki çözmedim. Sonuç vodafone veya turkcell e geççin çözülüyor. Ben vodafone a geçtim problem ortadan kalktı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok teşekkürler işe yaradı ama tekrar şifre konulmama kısmını anlayamadım.:w00t:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de bu ayarı yaptım fakat ağı seçtiğim zaman ağa bağlanılamadı yazıyor. Telefonum sII. Yukarıda denildiği gibi güncellemeden sonra falan olmadı. Kaç yıl önce 4.1.2 yüklemiştim gayet sorunsuz çalışıyordu. Zamanında rottlatmıştımda. Fakat iki gün önce bataryasını değiştirdiğimde bi baktım yalnızca acil aramaşar yazıyor. Bildirim çubuğunda da şebeke full çekiyor. Ve aynen birini aramaya çalıştığımda ağda kayıtlı değil diyor. Ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu yazılan kodların hiç biri olmadı hala hata olduğunu söylüyor yardıma ihtiyacım varrrr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar eğer telefonunuz yurtdışından getirilmiş bir telefona klonlanmış olabilir bunu imei sorgulamadan öğrenebilirsiniz telefonumu internetten aldım ne yazık ki geldiği ilk gün imei numarasının klonlandığını öğrendim sorguladım telefoncuya gitmeden kendim halletmek istiyorum internetten belli bir araştırma yaptım hepsini denedim ama bir sonuca varamadım yardım edebilir misin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galax 3s neo aldım arabistandan imei yüklemek istedim olmadı tekrar kendi imei numarasını güncelleştirdim anlayacın telefon kendi imei numası ile kayıtlı fakat sim kartı takdığım zaman şebeke gelmiyor cihazı pasaportuma işleyecem fakat bu sorunu çözemediğim için bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler hiç bir sey yuklemenıze silmenıze hatta hat degistirmenıze grk yok sadece yapcanız tek sey ucus modunu acıp birini aramayı deneyın ve ararken ucus modu kapatılacak diyecektir onu kabul edın ve aramayı devam ettırın bunu bi sefer yaptnızda sorun duzelicektir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim benim gerçekten buluş niteliğinde bir çözüm oldu bizim için, şirkette 6 telefon vardı sürekli aynı problem vardı ve Nakliye işi yaptığımızdan dolayı bütün iş telefonlar üzerinden dönüyordu ve çözümün işimizi çözdü. Eyvallah kardeşim tekrar çok teşekkürler. MARTAŞ