ağ sorunu acil yardım

suatpolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde iki pc var bide modem iki bilgisyarda internete bağlı birinci bilgisayarım ikinci bilgisayarı görüyor ama ikinci bilgisayarım birinci bilgisayarı görmüyor ping atıyorum olmuyor yardımcı olursanız sevinirim

Musty

Asistan
Reaksiyon puanı
1
vista mı kullanıyosunuz?

suatpolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır ikiside xp görmeyen bilgisayara yeni format attım ağ guruplarını aynı yaptım elle ip verdim diğeri çok rahat görüyo ama bu diğerini görmüyor

Musty

Asistan
Reaksiyon puanı
1
başlat>çalıştır a gelin, karşı bilgisayarın \\ip adresini yazın, örn : \\192.168.1.3

bu şekilde görür karşı tarafı. ancak Ağ bağlantılarıma girdiginizde hemen görünmesini istiyosunuz sanırım. Ağ bağlantılarıma tıkladıktan sonra sol tarafta Çalışma Grubu Bağlantılarını göster gibi bi ibare olmalı ona tıklayın > microsoft windows ağı>workgroup yolunu izleyin...

suatpolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Üyecik
Durumu: ÇevrimDışı

başlat>çalıştır a gelin, karşı bilgisayarın \\ip adresini yazın, örn : \\192.168.1.3

bu şekilde görür karşı tarafı. ancak Ağ bağlantılarıma girdiginizde hemen görünmesini istiyosunuz sanırım. Ağ bağlantılarıma tıkladıktan sonra sol tarafta Çalışma Grubu Bağlantılarını göster gibi bi ibare olmalı ona tıklayın > microsoft windows ağı>workgroup yolunu izleyin...
arkadaşım onu bilmeyecek kadar gerizekalı değiliz ben sana ne diyorum sen bana ne diyosun bilmiyosan susacaksın böyle saçma cevaplar vererek kendinizeki sanma