Ağ sayısını silme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HllTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HllTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bilgisayarima telefonu baglayip internete giriyorum her bagladigimda ağ sayısı artiyor bunlari temizleme ihtimalim varmi ?
Şimdiden teşekkürler :D

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Ağı unut seçeneği var.

HllTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
db9b3eb2d68d12b030d9a78d4f88f412.jpg

Demek istedigim bu

yasinorhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar, regedit'i çalıştırın. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkList\Profiles yolunu izleyin. Profiles klasörünü çift tıklatın, bilgisayarda bağlanılmış olup oluşturulan bütün ağ profilleri o kayıt klasörü altında tutuluyor. İsterseniz tüm profilleri silebilirsiniz (profiles klasörünü değil, onun altında oluşturulmuş olan profil kayıtlarını silin), bir sorun oluşturmaz ancak otomatik olarak bağlanılan ağ bilgileri de gideceği için, kablosuz ağlara bağlanırken şifrelerini tekrar girmeniz gerekecek.

HllTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her yerde aradim bulamistim cok sagolun Tesekkurler
Bi soru daha sorabilirmiyim ?

HllTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonumu wifiye baglayip sonra bilgisyara bagliyorum peki telefonu wifi router gibi kullanma imkanim varmi? varsa nasil ?

yasinorhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonumu wifiye baglayip sonra bilgisyara bagliyorum peki telefonu wifi router gibi kullanma imkanim varmi? varsa nasil ?
Akıllı telefon kullanıcısı olmadığım için o konuda çok fazla bilgi sahibi değilim ama akıllı telefonlar 3G bağlantıyı kablosuz olarak dağıtabildiğine göre, wifi bağlantısını da dağıtabiliyordur diye düşünüyorum, dediğim gibi akıllı telefon kullanıcı olmadığım için çok bir bilgim yok, araştırırsanız illaki bir şeyler bulursunuz. Ancak kablosuz ethernet kartı olan bir bilgisayarınız varsa onun üzerinden kablolu bağlantıyı kablosuz olarak dağıtabilirsiniz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
o yok wifiyı usbye verir 3gyi usbye verir 3gyi wifiya verir ama wifi alıp wifi veremez donanımı yetersiz.

HllTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akıllı telefon kullanıcısı olmadığım için o konuda çok fazla bilgi sahibi değilim ama akıllı telefonlar 3G bağlantıyı kablosuz olarak dağıtabildiğine göre, wifi bağlantısını da dağıtabiliyordur diye düşünüyorum, dediğim gibi akıllı telefon kullanıcı olmadığım için çok bir bilgim yok, araştırırsanız illaki bir şeyler bulursunuz. Ancak kablosuz ethernet kartı olan bir bilgisayarınız varsa onun üzerinden kablolu bağlantıyı kablosuz olarak dağıtabilirsiniz.
Arastirmaya yeni basladim ama bulmak biraz zor olacaga benziyor
Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim Sagolun

HllTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o yok wifiyı usbye verir 3gyi usbye verir 3gyi wifiya verir ama wifi alıp wifi veremez donanımı yetersiz.
Bazi WindowsPhone cihazlarda oluyormus WindowsPhone cihazim olmadigi icin bilemiyorum ama yani donanim aynidir sadece yazilim farkli belki olabilir

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Bazi WindowsPhone cihazlarda oluyormus WindowsPhone cihazim olmadigi icin bilemiyorum ama yani donanim aynidir sadece yazilim farkli belki olabilir
dark evopad 3g m7220 ve gt-s5360 galaxy young'ta yok denedim olmadı windows phone ile denemek gerek.