Akıllı telefon kullanıcısı olmadığım için o konuda çok fazla bilgi sahibi değilim ama akıllı telefonlar 3G bağlantıyı kablosuz olarak dağıtabildiğine göre, wifi bağlantısını da dağıtabiliyordur diye düşünüyorum, dediğim gibi akıllı telefon kullanıcı olmadığım için çok bir bilgim yok, araştırırsanız illaki bir şeyler bulursunuz. Ancak kablosuz ethernet kartı olan bir bilgisayarınız varsa onun üzerinden kablolu bağlantıyı kablosuz olarak dağıtabilirsiniz.Ben telefonumu wifiye baglayip sonra bilgisyara bagliyorum peki telefonu wifi router gibi kullanma imkanim varmi? varsa nasil ?
Arastirmaya yeni basladim ama bulmak biraz zor olacaga benziyorAkıllı telefon kullanıcısı olmadığım için o konuda çok fazla bilgi sahibi değilim ama akıllı telefonlar 3G bağlantıyı kablosuz olarak dağıtabildiğine göre, wifi bağlantısını da dağıtabiliyordur diye düşünüyorum, dediğim gibi akıllı telefon kullanıcı olmadığım için çok bir bilgim yok, araştırırsanız illaki bir şeyler bulursunuz. Ancak kablosuz ethernet kartı olan bir bilgisayarınız varsa onun üzerinden kablolu bağlantıyı kablosuz olarak dağıtabilirsiniz.
Bazi WindowsPhone cihazlarda oluyormus WindowsPhone cihazim olmadigi icin bilemiyorum ama yani donanim aynidir sadece yazilim farkli belki olabiliro yok wifiyı usbye verir 3gyi usbye verir 3gyi wifiya verir ama wifi alıp wifi veremez donanımı yetersiz.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi geceler.Arastirmaya yeni basladim ama bulmak biraz zor olacaga benziyor
Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim Sagolun
dark evopad 3g m7220 ve gt-s5360 galaxy young'ta yok denedim olmadı windows phone ile denemek gerek.Bazi WindowsPhone cihazlarda oluyormus WindowsPhone cihazim olmadigi icin bilemiyorum ama yani donanim aynidir sadece yazilim farkli belki olabilir