Ağ Kaplosu Takılı Değil Ama Ethernet Girişindeki Işık Yanıyor

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sevgili arkadaşlar böyle bir sorunu ilk kez ben yaşıyorum sanırım aramalarıma rağmen böyle bir konu bulamadım.
Sorunum, durup dururken bağlantım gidiyor ve kasanın ethernet girişindeki kabloyu çıkarmama rağmen ışık yanmaya devam ediyor. Bilgisayara reset atınca düzeliyor.
Sizce ethernet kartında mı bir problem var yoksa jak yuvasında mı? Yada başka bir problem mi?

Ayrıca her iki jak ta yeni takıldı.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ethernet kartı kullanıyorsan kartın sorunlu ama onboard kullanıyorsan anakartın elektrik mağduru olmuş ve bu yüzden böyle kesintiler yaşanıyor,unutmaki böyle sorunlar ileride sana yeni bir anakart aldırır.

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bende ki bu sorun devam ediyor. Acaba onboard olan ethernet kartına başka bir ethernet kartı takılamaz mı illa ki ana kart mı değişmesi gerekiyor?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Arkadaşlar bende ki bu sorun devam ediyor. Acaba onboard olan ethernet kartına başka bir ethernet kartı takılamaz mı illa ki ana kart mı değişmesi gerekiyor?

Ethernet Kartı Girişinde Işık Yanması Normal Yeşil Işık Normalde Her Zaman Yanar Zaten Yanmaması Sorundur

Ağ Kablosunu Takınca Turuncu Bir Işık Daha Yanar Hemen Bitişik Halde

Ethernet Kartının Driverinin Güncellersen (Fiziksel Bir Arızası Yoksa) Düzeleceğini Tahmin Ediyorum

Şayet Anakart Üzerinden Ethernet Girişi Bozulursa Anakartı Değiştirmeden Bir Ethernet Kartı Alırsanda Sorun Kalkar Anakartı Değiştirmene Gerek Yok

Hatta Bios'tan Onboard Lan ı "Disable" Yaptığın Zaman Anakart Üzerindeki Ethernet Girişini Kapatabilirsin

Kolay Gelsin