Soru Ağ İsmi Ağ 2 Oldu

Emre Durden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Merhaba. ben bilgisayarımı açtığımda yeni ağa bağlanınca çıkan pencere açıldı. Bağlanmakta olduğunuz ağın türüne bağlı olarak ve bilgisayarınızın ağ üzerindeki diğer bilgisayar ve cihazlar tarafından bulunabilmesini istiyorsanız "evet"i veya "hayır"ı seçin seçeneği açıldı. Bilgisayar kablolu şekilde internete bağlı. Resmi internetten aldım, ağ yazan yerde ağ 2 yazıyor. Bunun virüsle alakası var mıdır? bir soruna yol açar mı? zararlı mıdır? diğer bilgisayarlardan falan bu bilgisayar görünür mü ağ adı değiştiği için? internet problemi yaşar mıyım ağda bağlantıda vs.
sorun 2.png

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
seninle aynı wifi ağına bağlı diğer cihazlar senin bilgisayarını görebilir demek virüs ile alakası yok

Emre Durden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
seninle aynı wifi ağına bağlı diğer cihazlar senin bilgisayarını görebilir demek virüs ile alakası yok
hocam normalde yanlış hatırlamıyorsam internetten bulduğum bu resimdeki gibi sadece ağ yazıyordu. Şuanda Ağ 2 yazıyor bu beni korkuttu biraz.

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
hocam normalde yanlış hatırlamıyorsam internetten bulduğum bu resimdeki gibi sadece ağ yazıyordu. Şuanda Ağ 2 yazıyor bu beni korkuttu biraz.
yok bir sorun yok merak etmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ağ 2 yazmasının sebebi o ağdaki kaçıncı cihaz sizinki onu gösteriyor interneti unut diyin tekrar bağlanın ama bu sefer hayıra basın düzelir