savaşa para harcayanlar insanlığı düşünseydi zaten savaşlar olmazdı , amaçları dünyaya ve paraya hakim olmak.RuNaL dedi ki:savaşlara harcanan para böyle yerlere gitse dünya da aclık die bişey kalmazdı
Jojoba dedi ki:savaşa para harcayanlar insanlığı düşünseydi zaten savaşlar olmazdı , amaçları dünyaya ve paraya hakim olmak.RuNaL dedi ki:savaşlara harcanan para böyle yerlere gitse dünya da aclık die bişey kalmazdı
Gene sömürüyolar,Afrika insanları yokolsunki Afrika toprakları dünyanın başkanı sayılan ABD ye kalsın,yada Rusya,ABD,Çin aralarında kırışsınlar ki,kırışamazlar aslında(senin payın büyük oldu benim payım az oldu) bir 3.Dünya savaşıda burdan çıkarflood_77 dedi ki:![]()
kendını gelısmıs sanan ulkeler arkaalarındakı bıraktıkları pıslıklerı temızlesınler.zamanında az somurmedıler
![]()
hangı acıdan onun yerınde olmask ısterdın ???Elmacik dedi ki:Bilemiyorum, belki onun yerinde olmak bir çok şeyden iyi olurdu.
Etrafını çevreleyen şeyin içinde olmak isterdim.
Ah vah yazık tüh yerine bir şeyler yapmak istiyorum, ama bencilce düşünüp onun yerinde olmayı istiyor ve rahata kavuşmak istiyorum.. İnsanoğlu..
ordakıler cok mu rahatElmacik dedi ki:Rahata kavuşmak açısından.
Bizim balkonun altında kavga çıkmıştı,o onu bıçaklıyo o onun kafasını yarıyo,ablamla ben kavgayı izliyoz tabi polisi aradıktan sonra,ablam dediki,flood_77 dedi ki:ordakıler cok mu rahatElmacik dedi ki:Rahata kavuşmak açısından.
flood_77 dedi ki:ordakıler cok mu rahatElmacik dedi ki:Rahata kavuşmak açısından.
flood_77 dedi ki:ben halıme sukredıorum allah ta yardımcıları olsun ...