Advanced System Care 5 Final Çıktı Yetişin!

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yaptığınız düzeltmeler hata verdiyse geri yüklemeyi deneyin.

İlk sürümünden beri kullanıyorum, her seferinde kendini daha da geliştirerek ilerliyor. Kayıt defteri düzenlemelerinde bilginiz yoksa yüksek risk taşıyanları yapmazsanız daha rahat edersiniz.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar programın Google Chrome ve Firefox 'u bozan modülünü araştırdım ve buldum. İnternet Güçlendirici Modülünü kullanmayın.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Pro sürüm kullanıp derin tarama ile bilgisayara zarar vereceğine free takılırım daha iyi. :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
3. sürümden beri kullanıyorum. Bugüne kadar olumsuz bir tarafını görmedim. Tek kelimeyle süper. Az önce derin bakım yaptım. Hızlandı makine. Tarayıcılar ya da sisteme olumsuz bir etkisi olmadı hiç

Shax_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çok önemli bir şey soracağım.Advanced system care 4 kullanıyorum.bu silinenleri kurtar olayı var.ordaki dosyaları nasıl tamamen silebilirm bir sürü şey denedim. ne yaptıysam tamamen silinmiyor.sadece bir kaç tanesini göstermiyor falan.o kadar.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

hpdesktop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk defa kullanıcam.normalde ccleaner kullanırım ve memnunum açıkcası ama yeniliklere açık olmak gerekir.