lucifer
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşım bak benim mesajımı okusaydın o öiv hariç yazımı görürdün |) iki üst masaja bak !!!
Senin dediğin fiyat şuanki kdv ve öiv hariç fiyat.Ben yeni fiyatı soruyorum..lucifer dedi ki:Arkadaşım bak benim mesajımı okusaydın o öiv hariç yazımı görürdün |) iki üst masaja bak !!!
o fiyat olsa ben SDN üyeliğimi bırakım, ha buraya yazıyorum[sup] * [/sup] (önerdiğin iki fiyatta aynı olması lazım, biri olmasa beni bağlamaz)miraculous dedi ki:bt dünyasına göre TTnet fiyatları pazartesi açıklayacak sınırsız 1Mbit 49, yine sınırsız 4 Mbit ise 89 ytl olacak
Orjinalden alıntı: tonythetonguc
Olaya öyle yanlı bakıyorsunuzki anlamıyorum.. Daha önce 3 kampanyadır kotalılara bişeymi yapıldı? Bi 3GB yi 4GB a yükselttiler okadar. Hız arttırımları kotalılar için kampanya değil tam tersine resmen zam oldu.. Niye?
1-Kota daha rahat dolar oldu.
2-Max. fatura limitleri kat be kat arttı.
Faydası ne oldu derseniz tabiri caizse halt oldu; belki web sayfaları biraz daha hızlı açılır oldu, videolar rahat izlenir oldu (ki buda kota için tam bir eroin oldu, izledikçe izliyorsun ve kota taşıp gidiyor)
Telekoma okadar kızmışsınızki sanki yıllardır telekom kotalılara kıyak geçip sınırsızlara geçmiyor düşüncesi bürümüş kafanıza. Halbuki yok öyle bişey. Tam tersine sevgili telekom kotalılara habire geçirdide geçirdi, bide bu geçirdiklerinin adına İNDİRİM dedi, anlaşılan o ki sizde bunlara inanmışsınız. Sonuç olarak bu indirim içerisinde kotalıların bu durumda isyan etmesini haksız karşılayamazsınız. Şu bir gerçekki, şimdiye kadar sınırsızlar düşük hız yüzünden mağdurdu, kotalılar ise düşük kota yüzünden mağdurdu; bu indirimle sınırsızların hız mağduriyeti büyük ölçüde giderildi... bu indirimin kotalı kullanıcılara yansıyan tek iyi yanı max. fatura miktarlarının düşmüş olması, bu durumda sizce kotalılar mağdur değilmi?. Bence bu indirimde Kota seviyeleride en azından 10-15-20GB seviyelerine çekilmeliydi. Daha önceki (b)indirimlerde kotlalıların yararına bişey yapılmadığını düşünürsek mağdur olan kotalılardır.
Not olarak şunuda belirteyimki ben sınırsız 256 kablo kullanıcısıyım. Yani kotalı kullanıyorum diye kotalıların durumunu savunmuyorum, sadece olaya objektif ve tarafsız bakabiliyorum.
hocam sadece bir yerde yanıldım o da indirim pazartesi değil bugün açıklandı. ama sakın üyeliğini bırakma SDN den tamam mı ;D ;DJojoba dedi ki:o fiyat olsa ben SDN üyeliğimi bırakım, ha buraya yazıyorum[sup] * [/sup] (önerdiğin iki fiyatta aynı olması lazım, biri olmasa beni bağlamaz)miraculous dedi ki:bt dünyasına göre TTnet fiyatları pazartesi açıklayacak sınırsız 1Mbit 49, yine sınırsız 4 Mbit ise 89 ytl olacak
o kadar imkansız bir durum yani
*dipnot: herhangi durumda bu sözümden vazgeçebilirim nihahahha
boşuna dipnot koymadım yazıya kötüyüm ya (&miraculous dedi ki:hocam sadece bir yerde yanıldım o da indirim pazartesi değil bugün açıklandı. ama sakın üyeliğini bırakma SDN den tamam mı ;D ;DJojoba dedi ki:o fiyat olsa ben SDN üyeliğimi bırakım, ha buraya yazıyorum[sup] * [/sup] (önerdiğin iki fiyatta aynı olması lazım, biri olmasa beni bağlamaz)miraculous dedi ki:bt dünyasına göre TTnet fiyatları pazartesi açıklayacak sınırsız 1Mbit 49, yine sınırsız 4 Mbit ise 89 ytl olacak
o kadar imkansız bir durum yani
*dipnot: herhangi durumda bu sözümden vazgeçebilirim nihahahha
İlk mesajın tarihi "02 Ağustos 2007" yani o dönem için 4 MB yeni bir hızdı.g-han dedi ki:beyler bişi sorcam 4mbitlik tarife yıllardır var yeni gelmediki ? yeni tarife olarak anılmış yazıda..