Adsl Tarife değişikliği...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
S.a

Bugün Tarifemi değiştirdim telefon yolu ile müşteri temsilcisi modemi kapatıp açınca aktif olacağını söyledi anca bu ay daha bitmedi şu dakika itibari ile yaptığım Dowloand lar kota aşımı olarakmı sayılacak yoksa limitsiz mi kullanacağım ? tam anlayamadığım için dwlnd yapmıyorum..bilgisi Olan paylaşırsa Sevinirim....:helpsmilie:

Bu arada limitli 4gb dan limitsize geçtim yanlış olmasın..!

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
30.11.2008
saat 00.00'dan sonra indirmeye başla..

şuanki kullandıkların eski tarife üzerine yazılır...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
yanlız baya bi kişiye sordum forumları gezdim ama şuan rahatlıkla kullanabilirsin dediler çözemedim bir türlü:S

EremsaLsiz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En sağlıklı bilgiyi yine ttnetten alırsın. Onları ararsan iyi olur.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
aradım onlar öyle söyledi..

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
modemi dedikleri gibi aç kapa yaptıysan sorun değil rahatlıkla kullanabilirsin

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben tarife değiştikten sonra bir sonraki aya aktif olacağını söylediler. sık dişini ay bitimine ne kaldı boşa sıkılmasın için.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
S.a

Bugün Tarifemi değiştirdim telefon yolu ile müşteri temsilcisi modemi kapatıp açınca aktif olacağını söyledi anca bu ay daha bitmedi şu dakika itibari ile yaptığım Dowloand lar kota aşımı olarakmı sayılacak yoksa limitsiz mi kullanacağım ? tam anlayamadığım için dwlnd yapmıyorum..bilgisi Olan paylaşırsa Sevinirim....:helpsmilie:

Bu arada limitli 4gb dan limitsize geçtim yanlış olmasın..!

v.a.selam
aman ha!!! ayın bitmesini bekle...kötü bir tecrübem var.:angry:
.hatta netten bir sonraki ayın download'larının işlenmeye başlamasını da bekleyebilirsin.. garantiye almak lazım :)
sen en iyisi normal gezintiye devam et bir dahaki ayın ilk günü öğlen vakti başlarsın :sweatdrop:
soru: bağlantın ttnet'den mi?

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
şimdi sınırsız download yapabilirsin dedilerse kasım ayının faturasını hangi tarifeye göre ödeyeceğini de söylediler mi? aynı ay için iki fatura keserlerse ciğerin yanar uyarmadı deme. iki gün sık dişini ay başında download yapmaya başla.iki gün için 50 ytl fazla fatura ödeme

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
şimdi sınırsız download yapabilirsin dedilerse kasım ayının faturasını hangi tarifeye göre ödeyeceğini de söylediler mi? aynı ay için iki fatura keserlerse ciğerin yanar uyarmadı deme. iki gün sık dişini ay başında download yapmaya başla.iki gün için 50 ytl fazla fatura ödeme

+1,2,3 bu tavsiyelere kulak versen iyi olur :whistling:
(kesekci avatarın her seferinde dikkatimi çekiyor..bakalım ne zaman alışacağız :helpsmilie:)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
evet ttnetten tşkler... dediğinize uyacağım..

ama şuan kota bu şekilde ve 2 tane ödemediğim fatura var pazartesi 2 sini birden yatırıcam bu ayın faturası daha kesilmedi sanırım..

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
varmı kesin bi bilgisi olan ?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bizim dediklerimiz kesindir kardeş uyup uymamak sana kalmış tabiki..:)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bende ay ortasında sınırsıza geçenlerdenim tarifemi yükselttikden hemen sonra download a başladım . Dİyelim ki kasım ortasında geçtin tarifeye sen kasımda daha ekim faturasını ödüyeceğin için bi problem olmıcak. aralık ortasında kasım faturasını alacaksın. sınırsızı kullanabilirsin benim 4. ayım sınırlıdan sınırısıza geçeli. tekrar ediyorum tarifeyi yükselttikden hemen 5 dk sonra başladım download a :)

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Geçen ayın 31inde sınırlıdan sınırsıza geçtim. fatura 80 geldi kotayı geçmiştim tabi. ben 63 gibi bir fatıra bekliyordum.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
tşkler...

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Geçen ayın 31inde sınırlıdan sınırsıza geçtim. fatura 80 geldi kotayı geçmiştim tabi. ben 63 gibi bir fatıra bekliyordum.

ttnet sonraki ayın faturasını gönderdiği için oluyor bu durum.. yani 4gb kotalı kullanırken 60küsür gelmesi gereken fatura sınırsıza geçtiğiniz için aradaki kota aşım farkı 49 ytl'ye eklenip gönderiliyor diye biliyorum..