ADSL Tarife Değişikliği

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar ben 1 Mbps limitli tarife kullanıyorum.
Limitsiz tarifeye geçmeye karar verdim, 2 tane seçenek var hangisini tercih edeyim ve fatura kesim tarihinden önce limitsize geçmem gerekiyor..
8 Mbps Limitsiz 49 TL
veya
1Mbps Limitsiz 45,31 TL
Sizce en uygun tarife hangisidir, neden?

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
15 gb ı geçmem ama bu tarifenin daha sonra ücretinde artma gibi bir durum olurmu ?

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fiyat artışlarını türk telekom belirler. İner de çıkarda garantisi yok...

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bu kadar kişi konuyu okuyor, sizlerinde fikirlerini alayım ?

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
15 gb ı geçmem ama bu tarifenin daha sonra ücretinde artma gibi bir durum olurmu ?

4 gb kotadaki gibi kotayı gecince fiyatta artma olur mu diyorsan hayır. Ama soyle bir durum var 8 mbit internette 15 gbı gecince hızın 512 kbite dusuyor yani 1 mbit net hızının yarısına. Fiyatlar suanda ttnet tarafından bu sekilde belirtilmistir. Ha ileride fiyat artısı yada azalması olabilir onuda duyururlar zaten.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ben 1Mbps Limitsiz Uydunet'e geçtim son derece hızlı ve kaliteli.. ve sadece 36 tl..

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
4 gb kotadaki gibi kotayı gecince fiyatta artma olur mu diyorsan hayır. Ama soyle bir durum var 8 mbit internette 15 gbı gecince hızın 512 kbite dusuyor yani 1 mbit net hızının yarısına. Fiyatlar suanda ttnet tarafından bu sekilde belirtilmistir. Ha ileride fiyat artısı yada azalması olabilir onuda duyururlar zaten.
512 olayını biliyordum. 8Mbps iyidir inşallah gönlüm sende 8 :drool:

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
film gibi büyük dosyalar indireceksen 8mbit daha iyi, yok öyle büyük dosyalarla işim olmaz diyosan 1mbit daha uygun. ama para sorun değilse 8mbit her zaman için daha iyi bence

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar her zaman aynı hatayı yapıyoruz. Sadece Download yapmak la limit dolmaz 1 internet sayfası, Online oyunlar, Video, Radyo ve daha birçoğu aylık kotanızı doldurmaya yeter artar. Ben 8.Mbit Sınırsıza geçtim menmunum çünkü çok hızlı eğer 15 gb. doldursamda heralde ay sonuna denk gelecek onun için sorun olacağını sanmıyorum.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bne 8 mbite geçicektim, ttneti aradım dün. Ayın 18 i için kota 4 gb değilmiş 2 kusurmuş :cursing::cursing:.. kota 2 gbyi geçtiği için hem fazla para alıcaklarmış, bununla beraber 4 gb kotasız tarife parasını bide 49 tl olan 8 mbit kotasız parasını alaıcaklarmış bi baktım 80-90 lira geliyor.. kadına küfretmemek için kendimi zor tuttum.. bide bana "artık kullanmasanız interneti iyi olur" dedi.. var ya soğuk sular döküldü üstümden..ya abi kota aylıktır ya ister ilk gün kullanırım ister son gün size ne alala öyle şey mi olur.. bu dedim son kapatıyom ttneti ay sonu kapattırcam.. biri veya başka bişiy alıcam ama ttnet olmuycak..

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kardeşim aklın varsa 1 mb efendi efendi bağlan ben 8 e bağlandım ama hat kaldırmadığı için (hiç kimsenin kaldırmıyor 8 mb istanbulda oturan birinin bile) 4 e düşürdüler hızımı + Her 10 dakikada bağlantı kopup duruyor en sonunda müşteri hizmetlerini telefon açıp tarifeden memmun kalmadığımı söyledim ve eski tarifeme geçmek istediğimi söyledim ama tabi geçirmiyorlar çünkü onlarında işine geliyor çünkü 8 mb parası alıyorlar ama 4 le bağlanıyorum! Sorduğunda altyapı çok yakında değişecek diyor ama o zamana kadar herhalde dünyanın parasını kazanır abonelerden !

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
8 Mbps'e geçtim mutluyum :)

Mirooğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 1 Mbps limitsiz kullanıcısıyım 8 Mbite geçtim 15 gb kotadan sonra 512 Kbpsye düşürdüklerini sonradan öğrendim ve yine eski 1Mbps tarifeme geçtim 1-2 kişi için 1 Mbps gerçekten oldukça hızlı 1 Mbps Limitsizi sana tavsiye ederim...

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bencede 1mps idealdir. Yavaş belki ama garantili. tt ye güven olmaz

İLHAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de 8 mbt gecıcektım ama sonrasında vazgectım bencede yavas ama en garantılısı suan 1 mbt :D

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hiç sorun yok bence mükemmel. ilk defa ttnet'i tebrik edeceğim :)