- Konuyu başlatan
muratcanberber
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
2. bir adsl aldık. Yaz kampanyası varya 18 küsür ytl onu aldık başka bir yere. Belki kurulum ücretini evdekine yüklediler
Banada fatura hep 1 ay geç geliyor yani son ödeme tarihine 1 hafta kalawebdelisi dedi ki:X_Codesia dedi ki:ya tuhaf bi durum bende de 4 gb kotalı var her ay 6 gb dan düşmüom fatura gene 29 hatta bi ay hiç gelmedi ödemedim yani
borcumda yok :}
Dikkat et fatura bizim eve de gelmiyordu 1Mb hız 4Gb kotalı kullanıcıyım.Sonra gittim telekom bayiine fatura gelmiyor dedim. 2 Aylık birikmiş borcunuz var dediler gecikme bedeli olmadan ödedim.
4 aydır ödemeyi böyle yapıyordum. Dün eve 4 aylık faturalar gelmiş. Son faturada önceden yatırılmış miktar olarak ödediğim miktarlar yazıyor.
>> Uzun lafın kısası dikkat etmek lazım faturalar 4 ay gecikmeli bile gelebiliyor. Bizzat yaşadım
olabilir ama genelde hep zamanında öderim ki hep bi önceki ay gelir zaten günügeçmeden ödediğim faturalar bhsettiğim faturalr sizce bi virüs sebep olabilirmiPylsWeb dedi ki:Banada fatura hep 1 ay geç geliyor yani son ödeme tarihine 1 hafta kalawebdelisi dedi ki:X_Codesia dedi ki:ya tuhaf bi durum bende de 4 gb kotalı var her ay 6 gb dan düşmüom fatura gene 29 hatta bi ay hiç gelmedi ödemedim yani
borcumda yok :}
Dikkat et fatura bizim eve de gelmiyordu 1Mb hız 4Gb kotalı kullanıcıyım.Sonra gittim telekom bayiine fatura gelmiyor dedim. 2 Aylık birikmiş borcunuz var dediler gecikme bedeli olmadan ödedim.
4 aydır ödemeyi böyle yapıyordum. Dün eve 4 aylık faturalar gelmiş. Son faturada önceden yatırılmış miktar olarak ödediğim miktarlar yazıyor.
>> Uzun lafın kısası dikkat etmek lazım faturalar 4 ay gecikmeli bile gelebiliyor. Bizzat yaşadım
film arşivi yapmıştım ondan sanırım@Artvincenter 200gb nasil kullandin ben en fazla 100 kullanabildim