Adsl Hat Değerleri

Heinz Guderian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar arkadaşlar. Sizlere iki sorum var. Birincisi hat değerlerim nasıl, yorumlaya bilir misiniz? Ona göre arıza kaydı oluşturacağım.
İkinci sorum ise hattım 12 mbit destekliyormuş, sistem 16 mbit sabitlemeye izin vermiyormuş. Bunu arttırmak için kutudan eve direk cat6 kablo çekeceğim bunun bir yararı olur mu ?
Yardımcı olursanız memnun olurum. Hat değerlerimi resim olarak yükleyeceğim.
Screenshot_1.png

rtakak

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
SNR değerin güzel ancak hat zayıflaman kötü.
Netspeed'in FB sayfasına adresini yazıp ne hız aldığını sorar mısın? Sana görsel vercekler, konuya eklemeni istiyorum.
Santarele olan mesafen yazar.

Kabloyu nereden çekeceksin anlamadım ama nereden çeksen fayda eder :)

Heinz Guderian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Saru Nail Buyurun, 12 Mbit diyor ama modem arayüzünde 14 gösteriyor. Yanlış mı bakıyorum?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    11.4 KB · Görüntüleme: 481

rtakak

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Hattın maksimum 14mbps veri akışı olabilir.
Ama TT tarafından 12mbps olarak sınırlandırılmıştır.
Ayrıca santrale epey uzaksınız.
Sizin yerinizde olsam ya port değişimi yapardım ya Superonline altyapısı güzelse oturduğun yerde ona geçerdim.

Port değişimi için TT'ye dilekçe verebilirsiniz veya TT ile paketinizi sonlandırıp başka bir ISS'ye geçebilirsiniz.
Ancak kapamadan geçmeden yani transferden bahsetmiyorum. Kapatıp bir daha başka ISS'ye başvurarak olmalı.

Heinz Guderian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hattın maksimum 14mbps veri akışı olabilir.
Ama TT tarafından 12mbps olarak sınırlandırılmıştır.
Ayrıca santrale epey uzaksınız.
Sizin yerinizde olsam ya port değişimi yapardım ya Superonline altyapısı güzelse oturduğun yerde ona geçerdim.

Port değişimi için TT'ye dilekçe verebilirsiniz veya TT ile paketinizi sonlandırıp başka bir ISS'ye geçebilirsiniz.
Ancak kapamadan geçmeden yani transferden bahsetmiyorum. Kapatıp bir daha başka ISS'ye başvurarak olmalı.

Ben kendi üzerime yeni abonelik başlatsam olur mu ? Sonuçta başka porttan vermek zorundalar. Binanın girişindeki ankastre kutudan daireme CAT6 kablo çektim bekliyor çünkü. Bu işe yarar mı?
Bide port değişimi tam olarak ne oluyor? Biraz anlatırsanız memnun olurum. He bu arada ben süperonline adsl 16 mbit hizmetinden yararlanıyorum.