ADSL 2+'nın Fendi 3G'yi Yendi

filtrekahve

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
0
3G ile ADSL arasındaki mücadele giderek artıyor. Mobil operatörlerden biz şu hıza ulaştık açıklamaları gelirken bir yorum da Doping ADSL'i sunan Millenicom'dan geldi.

3G’nin cep telefonlarına getirdiği yenilik ve hızlı internet bağlantısı olanakları kamuoyunun gündemini son haftalarda yoğun bir şekilde meşgul etse de, 6 milyona yakın internet kullanıcısı tercihlerini ADSL hizmetlerinden yana kullanmaya devam ediyor.

doping1250516249.jpg

Millenicom, Doping'i kendi altyapısı üzerinden sunuyor.

Evlerde ve işyerlerinde ADSL2+ bağlantısı kesintisiz ve değişkenlik göstermeyen hız sunduğundan tercih ediliyor. Alışılagelmiş ADSL hizmetinden farklı olarak ADSL2+ teknolojisi sayesinde daha güvenilir ve sabit hızlı internet erişimi olanağı sunan Doping, tüketicilerden yoğun ilgi görüyor.

Saniyede 16 Mb/sn

Kendine ait özel altyapısı üzerinden saniyede 16 Mb/sn’ye kadar hızlı internet bağlantısı sunan Doping ADSL2+, kullanıcıları yüksek hızlarla tanıştırmak için abonelerine aldıkları paketin 2 kat hızında internet erişimini aynı fiyata veriyor.

Alışılagelmiş ADSL hizmetinde elde edilebilen en yüksek indirme hızı saniyede 8 Mb/sn olurken, Doping ADSL2+’nın sunduğu teknoloji ve kendine ait altyapısıyla bunun iki katına ulaşılıyor. 1045 gibi farklı ve yenilikçi çözümleri kullanıcılara sunan Millenicom tarafından hayata geçirilen Doping ADSL2+ hizmeti, müşteri hizmeti kalitesiyle de iddialı olduğunu belirtiyor.

16 Mb/sn hızda ADSL2+ teknolojisiyle 5 Mb boyutunda bir şarkıyı 3 saniyede, 20 Mb boyutunda bir müzik klibini 10 saniyede ve 700 Mb boyutunda bir filmi ise 5 dakika 50 saniyede indirmek mümkün oluyor.

:: Doping ADSL abonelerinden misiniz?

Bilgi için: Doping
Yazan: Melih Çelik
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dopingin sitesinde o 700 mb filmi 5 dk falan böyle bir yerde 24 mbiti de görmüştüm 24 mbit desteği de var galiba 24 mbitten de bahsediyordu.Sdn'ye güveniyorum doping 2 mbpsye geçmeyi düşünüyordum sdn eğer dopingi kapsamlı araştırıp anlatırsa ona göre fikir belirlerim.

ubuntulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi değil sanırım (TTnet'e göre). Detayları iyi okuyun lütfen...

HoT_JaZz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyat konusunda ttnet ten hiç bir farkı yok superonline den başka işte budur ttnet e rakip diyebileceğim başka bir firma yok kocaeli ye geldi bakalım gebze ye bekliyoruz superonline`yi.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
2010'da fiyatları Ttnet'in aynısı. Tahhüdümü bozmaya değmez. Görsel tanıtımlarına bakınca gerçekten diğerlerinden farklı sandım...

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
SDN 16mbit hızındaki tarife için Speedtest yapabilirse çok güzel olurdu. Ben geçmeyi düşünüyorum ama ne kadar verim alabileceğimden emin olamadığım için geçmeye korkuyorum.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fiyatlar değişmeyince kimse geçmek istemeyecektir. Ama yeni başlayan bir altyapıdan da çalışan hizmet için ucuzlama bekleyemeyiz sanırım. Bu alanda rekabet ortamı yapacak daha fazla güçlü firmaya ihtiyaç var. Yoksa 4Mbit internetimiz aynı hatta 10 kişi girince 56K hızlarına düşmeye devam edecektir.

utku5959

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fiyatlar gayet tuzlu. kaliteli olacağını da sanmıyorum. geçmeyin derim ttnet den devam :D

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kendine ait özel alt yapısı olsa, buna TT'nin izin vereceğini pek sanmıyorum...

Şu anda 100 Mb hız sağlayan Tellcom (Superonline) bile TT'nin alt yapısını kullanıyor...

Kiralanmış durumda...

Doping Adsl tarafında da böyle bir uygulama olabileceğini düşünüyorum...

Saygılar...

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yaklaşık 3 aydır 2 MB Sınırsız Kullanıyorum ve ne bağlantı sorunu nede hız düşmesi gibi herhangi bir sorun yaşamadım, Gaayet memnunum herkese tavsiye ederim ;)

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
2010'da fiyatları Ttnet'in aynısı. Tahhüdümü bozmaya değmez. Görsel tanıtımlarına bakınca gerçekten diğerlerinden farklı sandım...

Aynen bénde öyLe zannetim fakat detayLarı okudum

2Mb 4GB paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 26.81 TL’dir.
• 2Mb Sınırsız paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 55 TL’dir.
• 4Mb Sınırsız paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 75 TL’dir.
• 8Mb Sınırsız paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 95 TL’dir.
• 8Mb 4 GB paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 29 TL’dir.
• 8Mb 6 GB paketin ücreti kampanya bitiminde vergiler dahil olmak üzere aylık 39 TL’dir.

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
@Hedgehog!
Superonline Fiber İnternet hizmetini tamamen kendi altyapısıyla veriyor. Zaten Türk Telekom'un altyapısını kullansaydı eğer çok sınırlı bir alana hizmet veriyor olmazlardı.

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kendine ait özel alt yapısı olsa, buna TT'nin izin vereceğini pek sanmıyorum...

Şu anda 100 Mb hız sağlayan Tellcom (Superonline) bile TT'nin alt yapısını kullanıyor...

Kiralanmış durumda...

Doping Adsl tarafında da böyle bir uygulama olabileceğini düşünüyorum...

Saygılar...

Superonline Tamamen kendi altyapısını kullanmakta
Doping de öyle.
Yani TT'ye 2 rakip firma var şuanda.
Eğer superonline fiber kabloları daha cabuk ve yogun bi şekilde çekerse 2 sene içerisinde mesela TT intihar etse yeridir ;)

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
@RoMaNTiiZMa, @MdbK

O zaman ben TT de çalışan akraba ile tekrar bir konuşayım bunları...

Kirk Lee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşta quick net var fiberoptik 10mbit sınırsız 45 yada 49tl idi... baya uygun ama sadecebelirli yerlerde var fiberoptik altyapı...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Doping'te 8 mb bağlantısınıa acaba bağlantı kopmalrı yasanıyor mu performansı nasıl Bilen, deneyen, kullanan var mı? Ücretinde değilimn kalitesindeyim işin...TTnet gibi zırt pırt kopup durmasın hızları söyledikleri gibi doğru olsun yeter

hikaye1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biz doping bayisiyiz. Bayi olmadan önce kendimiz abone olduk ve 3 ay kullandık istanbul şirinevler bölgesini bilen arkaşlar için söylüyorum burda ttnet adsl 4 mbit çalışmıyor ama biz doping aldık ve 4 mbit kullanıyoruz yaklaşık 5 aydır. öncellikle 4 mbit ttnet te saniyede en fazla 375 kb download yapılabiliyordu dopingte ise saniyede 460kb civarında download yapabiliyoruz. yani hat kalitesi çok yüksek ve kopuksuz ben şuana kadar yaklaşık 300 kişi doping bağladım ve 1 kişiden şikayet aldım onunda nedeni hattının pbx olmasından kaynaklanmaktaydı. herkeze tavsiye ederim. bu arada başvurmak isteyenler varsa bana burdan ulaşabilirsiniz.