Adobe Photoshop CS4 Extended

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozy33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ... adobenin kendi sitesinden Adobe Photoshop CS4 Extended indirmeye çalışıyorum üye olmak gerekiyordu ... üyede oldum sonra dil seçme bölmesinden english/windows seçeneğini seciyorum download diyorum indirmiyor .. tekrar üyelik istediği bölüme dönüyor ... veayada başka bir sayfa açılıyor download starting dior ... firefox kapanıyor ... nasıl indirebilirim...

bide her zaman kullandığımız ingilizce dili hangisi english windows mu english mac mı?

yardımcı olursanız sevinirim ..

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Garip birşey yapmışlar bilgisayarında java yüklü olması gerekli, daha sonra üye olduğun bilgilerinle giriş yapıp windows kullanıyorsan english windows seçip downloada basıyorsun daha sonra yeni bir pencrede adobe downloader diye birşey gelecek ve indirecek toplam boyut 815 mb.

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iyi de kardeş .. bu 56 mb bişi ... adobenin sitesine gir 800 küsür ... bu ne anlamadım ben ...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim verdiğim sitede kategorilerin birinde türkçe si de extendedide vardı girdiniz mi daha çok program var.

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iyi de türkçe istemiyorum ben .. ingilizce olsun daha iyi ... internetten bişey arasam programla ilgili ..ingilizcesi gerekir ....

programı indiriorum şu an ..

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Firefox çökme hatası alıyorsun büyük ihtimal.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
internet explorer ile denersen indirmen başlar...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben valla türkçesini kullanıyorum çok iyi zaten yükledim mi sana birsürü dil soruyor ordan seçip kullanıyorsun merak etme ingilizce de var arasında :D nedense millet türkçe arar ama neyse.Yükleyen yüklesin var o sitede.