Adobe flex

flexteacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba adobe flex ile yeni bir çığır açan adobe şirketi yazılımını sürekli geliştirmekte

adobe flex software

örnek sample buradan ulaşabilirsiniz. http://flex.org/showcase/

adobe flex öğrenebilmek için asp.net asp php en az birini bilmelisiniz.

sorularınızı bekliyorum

teşekkürler

web tasarm gibi adobe flex adında bir başlık olsa güzel olurdu ben admin olmaya gönüllüyüm teşekkürler admin

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
:D hehehe merdivenleri basamak basamak çıkmak lazım :)
bakalım tutucak mı tutmuyıcak mı..

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
asp php yanı sıra flash script te bilmek gerekir diye düşünüyorum.

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
adobe şu günlerde baya bi iyi

air
flex
kuler
flash catalyst
flash builder

takip etmekte zorlanıyorum

sadece flex değil adobe diye kategori olmalı

omersah2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Çalıştığım şirkette programcılarımız bir proje için flex de uygulama geliştirdiler. Açıkcası çok da zevkli çalıştıklarınız söylediler. Ben 3 yıldır test departmanında yazılan programların testiyle ugraşıyorum endüstri mühendisi olduğum sürekli baskı altındayım sen de artık program yazmaya başla diye. Özellikle de flexin uygun olabileceğini söylüyorlar. Yalnız şöyle büyük bir problem var bizim üniversitede programlama dersleri tahtada anlatılır hiç aktif olarak yazmazdık. Sonuç olarak java ve usual basic görmeme rağmen açıkcası daha programlamanın mantığına bile aşina değilim. Ama artık ısrarlara dayanamayıp bir yerden başlamak istiyorum flex üzerinde öğrenmeye başlamak güzel görünüyorda sizin söylediğiniz gibi başka dillerden alt yapı gerekiyor. Neyse bu uzun yazının sonunda flexde yazmaya başlamak için bir ögrenim sıralması yapsanız nasıl olurdu örneğin

1- visual basic
2-asp
3-php
4- flex (bu sıra tamamen atmasyondur zaten sizin yazdıklarınızın başına temel bir dil koymaya çalıştım)