Adobe Flash Player 11.4.402.278 Final

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
2mg2yhi.gif

Adobe Flash Player 11.4.402.278 Final (Internet Explorer)
Adobe Flash Player 11.4.402.278 Final (Firefox, Safari, Opera)
Adobe Flash Player 11.4.402.278 Final MacOS

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya arkadaş ben bıktım bunu güncellemekten.müşterilerim sürekli ariyor sırf bunun yüzünden gidip onlarca makinayla tekrardan uğraşıyorum.allah belanızı versin ne diyim size

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
ya arkadaş ben bıktım bunu güncellemekten.müşterilerim sürekli ariyor sırf bunun yüzünden gidip onlarca makinayla tekrardan uğraşıyorum.allah belanızı versin ne diyim size

Daha ne diyicen. Bela okudun. Bela okumak güzeldir. İsyanda son noktadır.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9

bunu güncelleyemeyecek kadar bilgisayarla alakası olmyan insan bilgisayar kullanmasın zaten.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Flashplayer da kurarken güncelleme olunca otomatik yükleme seçeneği var. Bu opsiyonu aç bir daha da uğraşma o zaman.

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bunu güncelleyemeyecek kadar bilgisayarla alakası olmyan insan bilgisayar kullanmasın zaten.
onlarca internet cafenin bakımını yapiyorum.işimi gücümü bırakayım bunu güncellemesi ile mi uğraşayım ?

Flashplayer da kurarken güncelleme olunca otomatik yükleme seçeneği var. Bu opsiyonu aç bir daha da uğraşma o zaman.

onu zaten yapiyorumda oturan müşteri keyfe keder ya hemen şikayet ediyor bunedir falan fistan otomatikmen cafe sahibi bize çatiyor mevzu başka hacı

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
onlarca internet cafenin bakımını yapiyorum.işimi gücümü bırakayım bunu güncellemesi ile mi uğraşayım ?

onu zaten yapiyorumda oturan müşteri keyfe keder ya hemen şikayet ediyor bunedir falan fistan otomatikmen cafe sahibi bize çatiyor mevzu başka hacı

Sende haklısın.Orda oturan adam 5 yıldızlı otele geldiğini sanıyor ve size fırça atıyor.

ReaLiST.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme denetimini kapatın ,, zaten güncelleyince pek bişey değişmiyor :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Kendi günlesin hiç uğraşama zaten internet yok :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
niye ubuntuyu eklemedinizki üzüldüm şimdi :)