Militarist
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 130
ya arkadaş ben bıktım bunu güncellemekten.müşterilerim sürekli ariyor sırf bunun yüzünden gidip onlarca makinayla tekrardan uğraşıyorum.allah belanızı versin ne diyim size
ya arkadaş ben bıktım bunu güncellemekten.müşterilerim sürekli ariyor sırf bunun yüzünden gidip onlarca makinayla tekrardan uğraşıyorum.allah belanızı versin ne diyim size
onlarca internet cafenin bakımını yapiyorum.işimi gücümü bırakayım bunu güncellemesi ile mi uğraşayım ?bunu güncelleyemeyecek kadar bilgisayarla alakası olmyan insan bilgisayar kullanmasın zaten.
Flashplayer da kurarken güncelleme olunca otomatik yükleme seçeneği var. Bu opsiyonu aç bir daha da uğraşma o zaman.
onlarca internet cafenin bakımını yapiyorum.işimi gücümü bırakayım bunu güncellemesi ile mi uğraşayım ?
onu zaten yapiyorumda oturan müşteri keyfe keder ya hemen şikayet ediyor bunedir falan fistan otomatikmen cafe sahibi bize çatiyor mevzu başka hacı