Adobe After Effects sürümleri hakkındaki sorunum.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar SDN Ailesi, öncelikle hepinizi bayramını içten kutlarım.
Soruma gelince;

Kısa film tarzı videolarda daha iyi efektler eklemek için After Effects kullanmak istiyorum fakat bir sorum var. After Effects CS6 veya CC sürümü sanıyorum x86 (32 bit) ile uyumlu değilmiş. Yani ben şimdi bunları x86 Windows 7'ye kuramaz mıyım?

Eğer kuramayacaksam, CS6 veya CC için Windows 7 x64 indirmeli miyim veya 32 bit ile uyumlu da CS4 varmış galiba onu mu kullanmalıyım? CS4 ile CS6&CC arasında çok fark var mıdır, hangisine efekt bulmak daha kolaydır? Efektler CS4 ile CS6 arasında uyumsuzluk çıkarır mı, aynı efektleri kullanabilir miyim? Yoksa temiz bi x64 sistem kurulumu mu yapmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle temiz bir x64 Ultimate sistem kursan bu çok iyi olurdu.

Diğer yandan CS5 neden denemiyorsun ? Ben Cs5 kullanıyorum şu an piyasanın gözdesi.

CS6 sadece 64 bit de çalışıyor.En kolay efekt hepsine uyan CS5.CS4 eskidi artık.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle temiz bir x64 Ultimate sistem kursan bu çok iyi olurdu.

Diğer yandan CS5 neden denemiyorsun ? Ben Cs5 kullanıyorum şu an piyasanın gözdesi.

CS6 sadece 64 bit de çalışıyor.En kolay efekt hepsine uyan CS5.CS4 eskidi artık.

Peki CS5 için x64 şart mı?

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sanırım şart. Neden 32 Bit işletim sistemi kullanıyorsunuz ki,AE gibi bir program kullanıyorsanız.Sonuçta Render lerin ne kadar sürdüğünü nasıl olduğunu biliyor olmalısınız. 32 bit sistemler de bir yere kadar hızları kaldırıyor. Yazdığım gibi AE kullanıyorsanız herşeyden önce 64 bit şart gibi birşey .
Şu an cs5 i kullanın CS7 çıkınca cs6 ya geçersiniz benim gibi :)

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki Windows 8.1 x64 TR Preview indiriyorum o zaman.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Cs4 sürümünden sonraki sürümler x64 destekli.32bit versiyonları mevcut değil. Kullanmak istiyorsanız 64bit olan windows sürümlerinden birini tercih ediniz.