Admin Çıldırdı! Sdn Forum Genel Af

Tunahan Sezer

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
278
Merhaba SDN Forumdaşlarım,

Tüm kader mahkumlarının yasağını kaldırdık.

Ancak bu değil ki herkes cirit atacak, tekrar forum kurallarımız çerçevesinde işlem yapılacaktır.

Not: 100 mesaj ve üzeri olan kullanıcılar için genel af yapılmıştır.
Harbi başlıktaki gibi çıldırmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoşgeldiniz canlar.
Hoşbulduk abi

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,476
Bence hesaplar incelenerek banlar kaldırılsaydı daha iyi olurdu , örneğin:
1 hesap 9. Kuralı çiğnemiş
diğer hesap ise daha düşük bir kural işlemiş , bunlar eşit değil değil mi?

En iyisi ben susayım , yoksa tekrar yemiyim :oops:

Merhaba SDN Forumdaşlarım,

Tüm kader mahkumlarının yasağını kaldırdık.

Ancak bu değil ki herkes cirit atacak, tekrar forum kurallarımız çerçevesinde işlem yapılacaktır.

Not: 100 mesaj ve üzeri olan kullanıcılar için genel af yapılmıştır.
Uçuşan Üyeler konusu kapanacak mı?
Umarım kapanmaz

Son düzenleme:

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Konu neden kapansın, af oldu diye bundan sonra uyarı alınmayacak diye bir mantık mı var?

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Af kesinlikle iyi olmadı. Niye diyeceksiniz. Hemen söyleyeyim:
Öncelikle forumdaki tüm troller geri geldi. Zamanında o trollere vaktini ayıran, forumu düzenli tutmak için emek veren moderatörlerin öncelikle emekleri çöp oldu. Yıllardır forumlarda geziyorum, daha af çıkaran forum görmedim. Varsa da bilmiyorum. Bu da forumun gidişatının iyi olmadığını gösteriyor. Üzücü. SDN gibi bir forumun zirvede olması gerekirken yerlerde geziyor. Açılan konulara bakıyorum, birkaç gün önce açılmış konular. Pek haraketlilik yok ve yorum atan adamlar hep aynı adamlar. Zamanında ağır sebeplerden banlananların da banı açıldı demek oluyor.
Foruma zarar vermek isteyen kişilerde artık forumda gezebilecek. Kısacası, ne kadar forumu düzenli tutmak için uğraşılsa da bir işe yarayacağını düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda da tekrar ban affı gelecektir. Buraya yazıyorum.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Af kesinlikle iyi olmadı. Niye diyeceksiniz. Hemen söyleyeyim:
Öncelikle forumdaki tüm troller geri geldi. Zamanında o trollere vaktini ayıran, forumu düzenli tutmak için emek veren moderatörlerin öncelikle emekleri çöp oldu. Yıllardır forumlarda geziyorum, daha af çıkaran forum görmedim. Varsa da bilmiyorum. Bu da forumun gidişatının iyi olmadığını gösteriyor. Üzücü. SDN gibi bir forumun zirvede olması gerekirken yerlerde geziyor. Açılan konulara bakıyorum, birkaç gün önce açılmış konular. Pek haraketlilik yok ve yorum atan adamlar hep aynı adamlar. Zamanında ağır sebeplerden banlananların da banı açıldı demek oluyor.
Foruma zarar vermek isteyen kişilerde artık forumda gezebilecek. Kısacası, ne kadar forumu düzenli tutmak için uğraşılsa da bir işe yarayacağını düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda da tekrar ban affı gelecektir. Buraya yazıyorum.
Bir gece ansızın raporlamak için gezen takıntılı insanlar var burada, troll olmayanlar da geri geldi işte.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Ama kalıcı ban yemeyip gelenler de var.
Adı üstünde kalıcı ban değil. İllaki bir gün geleceklerdi.

Ayıp ettin. Akıllanmış olamaz mıyız ama forumun gidişatının kötü olduğuna ben de katılıyorum.
O zaman forum içi davranışlarınızla gösterirsiniz artık. Ne diyebilirim? :P Bu arada salı günü kayıt olup da nasıl kalıcı ban yedin? Onu anlayamadım.