• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Adını hatırlayamağım oyun

Alihan75

Öğrenci
Eskiden oynadığım(2006-2009)bir oyun vardı. Askeri fps savaş oyunu. Uzun süredir arıyorum ama bulamadım. Hatırladığım şeylerse: oyun bir helikopterde başlıyor. Sonra bu helikopter f16 ile vurulup düşüyor. Oyun ormanda geçiyor. ''1,2,3'' gibi sayılarla arkadaşlarımızı yanımıza çağırabiliyoruz. Oyunun kapağında siyah ''T'' sembolü de vardı. Hatırladıklarım bu kadar. Hangi oyun olduğunu bilen var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İyi günler...

Ekli dosyalar

• teen-rating.png
    teen-rating.png
    2.9 KB · Görüntüleme: 415
Modern zamanda mı geçiyordu oyun yoksa call of duty tarzı günümüz silahları mı vardı yoksa geçmiş bir zaman mıydı

4 kişi mi vardı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

f16 ile mi vuruluyor emin misin xd

ahah ben o oyunu biliyorum aslında xd ama aşırı kastığı için silmiştim . sistem gereksinimleri nasıldı ?

Bahsettigin oyunu biliyorum fakat hatirlamiyorum xd

Abi inanılmaz kuzenin pcde oynuyodum ama adı yok çöl gibi biyerde helikopterde başlıyodu dimi.

Jungle helikopter oyunu bekle bulursam sana linklini atarım

Bu değil mi reis
maalesef ya :( bildiğim fps call of duty tarzı. bu kadar eski değil :D

Abi inanılmaz kuzenin pcde oynuyodum ama adı yok çöl gibi biyerde helikopterde başlıyodu dimi.
çöl değil bildiğimiz orman. içinde düşman sığınakları var