Adıma Atılan İftira ve SDN Yönetimi Hk.

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

patellen

Öğrenci
Cezalı
Katılım
12 Ağustos 2020
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
Yaş
28
Merhaba SDN Ailesi, ben @CapScroLL öncelikle bu multiyi açmamın nedenini açıklayayım;
Bildiğiniz gibi dün açılan konuda insanların görüş özgürlüğünden bahsedip bunu savunduğum için Türkiye Cumhuriyeti'nin Milli Ve Manevi Değerleri'ni eleştirmekten(!) banlandım. İsteyenler konuya girip milli ve manevi değerler hakkında bir tane bile kelime yazmadığımı doğrulayabilirler. Amacım kendimi insanlara kanıtlamak ve inandırmak olmadığı için daha fazla bu konu hakkında konuşmayacağım, zaten objektif biçimde bakabilen insanlar okuduğunu yazdığım gibi anlayacaktır. O banın asıl sebebi de @BHA’nın attığı uyarıya kahkaha emojisi ile yanıt vermemdi, belli ki biraz fazla sinirlendirmişim uyarıdan 1 dakika sonra uyarı attığı mesajı farklı yönlere çekip gerekçe göstererek beni banladı. Sinirlendi ya da 1 dakika daha düşünüp uyarı kararını değiştirdi artık bilemem :) Ben o uyarıdan hemen sonra SDN'den ayrılacağım hakkında konu açıyordum, o da yarıda kaldı :)

Arkadaşlar şunu anlayın; Bu ülkede birilerini sevmemek bu ülkeyi sevmediğiniz, milli değerleri eleştirdiğiniz ettiğiniz anlamına gelmez. Kaldı ki “dünya üzerinde” eleştirilemeyecek bir şey yoktur, olduğunu iddia eden varsa da çağın gerisinde kalmıştır. İnsanların görüş ve düşüncelerine katlanamıyorsanız internet ve televizyon kullanmayın, o kadar zor olamaz. Herkesin tek biçimde düşündüğü toplum bir adım öteye gitmez, gidemez. Çeşitlilik ve “özgür düşünce” medeni bir toplum açısından gereklidir :)

2014 Yılından bu yana SDN’de aktif olarak her ne kadar vakit geçirsem de yönetim ile aram çoğu zaman iyi olmamıştır, hatta birkaç kez samimiyet kurma girişiminde bulunsam bile mutlaka bir yerlerde patlak verdi. @byefsane ’nin banlanmasından sonra yönetime olan güvencim fazlasıyla sarsıldı, o noktadan sonra yönetim ile aramı iyi tutma çabalarımı bırakıp sadece insanlara yardımcı olmaya odaklandım. 4K’ya yakın mesajım varsa bunun en az 3K’sı arıza tespit ve arıza gidermeye dayalıdır. Çoğunuzun bildiği gibi içerik ekibi ile ilgili birkaç olay olmuştu, bu konuyu Hakkı Alkan’a ileteceğimi söylediğimde “Hakkı abiyi rahatsız etme, biz yetkililer ne güne duruyoruz?” diyenlerin de içerik ekibinin de görevini layığıyla yerine getirdiği şüpheli çünkü bir şey dediğimizde rencide edici cümlelerle karşılık veriliyor. Bende problem olduğunu düşündüğümde de bu kadar insanla nasıl samimiyet kurduğum aklımın bir köşesinde yer ediyor. Forumdan birkaç kişiyle farklı platformlardan görüşüyoruz, hemen hemen onlar da benimle aynı fikirdeler. Bu forumun bana kattığı çok şey oldu, en önemlisi ise bir ortamda yönetim ile aram iyi değilse orada fazla kalamayacağımı ve kaldığım her dakikanın zarar olduğunu bilmem. Bu konunun fazla duracağını zannetmiyorum, ya silinecek ya da kilitlenecek ama bunu yönetim dışında olan bir kişi bile okusa benim için kârdır, silinmediyse veya kilitlenmediyse ne mutlu bana en azından dünyaya objektif bakma yetisine sahip insanların adıma atılan iğrenç iftirayı bilmesi yeterli.

Buradan çok sıkı dostluklar edindim, @|Ⓢєччαh| abimin öğütleri bana çok şey kattı :) her şey için teşekkür ederim Allah’a emanet olun. Bundan sonrasına gelirsek forumda harcadığım zamanı telafi etmek adına yarım kalan web projelerime devam etmeye karar verdim, chillout müzik ile çok iyi gidiyor yarıda bıraktığınız projeleriniz varsa yüklenin :)))
Bana ulaşmak isteyenler admin@unturnedplugins.xyz adresine mail atabilirler, içeriği donanımsal veya yazılımsal problem olmayan mailleri görmezden geleceğim.

Bu arada multi önlemi olarak cookie önerim hâlâ geçerli, cookie + SMS doğrulama olursa tadından yenmez :)
 

Fakehero

366. Gün
Emektar
Katılım
5 Aralık 2019
Mesajlar
5,350
Reaksiyon puanı
5,387
Puanları
113
Yaş
35
@BHA ban sebebi ve bana sebep olan yorumu paylaşırsanız bence bu konu için daha açıklayıcı olabilir. Yoksa forumdakilerde sizin adaletsiz olduğunuz düşüncesi oluşabilir. Bu konunun aydınlanması için iki tarafında gerekçelerini sunması gerekiyor. Arkadaş gerekçesini sunmuş sıra şimdi sizde.
 

SHKFTT

Asistan
Katılım
25 Temmuz 2018
Mesajlar
339
Reaksiyon puanı
217
Puanları
43
Yaş
25
Eğer anlattığın gibiyse sana haksızlık etmişler umarım banın kalkar
 

Görkeem

Profesör
Katılım
22 Ağustos 2019
Mesajlar
4,066
Reaksiyon puanı
3,392
Puanları
113
Ehe tabi öyledir.. sevmiyorsan Atatürk hakkında da öyle tapmalı mapmalı kelimeler yazmayacaksın , asker arkadaşın mı senin o ? Bizzat ben 5-6 kere raporladım senin mesajlarını canlı olarak şahit oldum yazdıklarına, iyi oldu ap açık her konuda Atatürk düşmanlığı yapıyordun zaten sonunda gereği yapılmış .
 

BHA

Profesör
Emektar
Katılım
16 Aralık 2015
Mesajlar
1,808
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113
Öncelikle merhabalar, konunuza ne yazacağımı inan bilmiyorum. Ülkemizin milli değerleri hakkında ileri geri yorum yapıp beni suçlamakta ne biliyim insanda biraz olsun yüz olur, utanma olur. Arkadaşlar ben ilk etapta arkadaşa ufak bir sözlü uyarı anlamında bir uyarı verdim. Sonrasında baktım ki anayasamızda bile Atatürk’e yapılan en küçük söylem ve hareketin cezası olduğu için forumda da ceza almasını uygun gördüm.

O banın asıl sebebi de @BHA’nın attığı uyarıya kahkaha emojisi ile yanıt vermemdi
Öyle hareketli ve yoğun bir gün geçiriyorum ki ona rağmen mesajına güldüm. Çünkü böyle bir düşünceye bürünmüş olman beni güldürdü. Keşke seni banlamamın sebebi bu olsaydı da senin gibi bir düşünce yapısına sahip biri olmasaydı.

Forumda konu altında çok üyenin mesajı ve hakkında çok şikayet var, tek ben yanılmamışım ki forum üst yönetimi de konunuzu gördü tarafıma bir uyarı yapılmadı ki yapılması gerekeni yaptım. Eğer bu konuda uyarı alacaksam da almaya hazırım. Üstünde yaşadığın ve özgürce yaşadığın ülkenin önemli değerlerinden biri olan Ulu Önder Atatürk hakkında her kim olursa olsun cezasını vermekten asla çekinmem. Kesinlikle olması gereken budur. Konu sebebiyle uyarılmam gerekilirse de uyarılmaya hazırım ve bir daha olsa bir daha yapacağıma emin olabilirsiniz.

Ayrıca son olarak multi üyelik dünde defalarca açtığını ve bu üyelikleri açarken seni foruma almadığımı hatırla. Baya eforharcayıp başka bir pc’den girmişsin utanmadan. Bırakıcağın forum için çok uğraşmamış mısın acaba?
konu kilitlenmiştir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst