- Reaksiyon puanı
- 3
AKK Saçmalığı bitsin artık Btk twitter vs ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar
olmayan paketi sonunda aldım her aradığımda boyle paket yok dendi 30 dan fazla arama yaptıktan sonra en son 16 mbps akk uygulanmayan paketim aktif olduAdil kullanım kotası hiç adil değil. VDSL de adil kullanım kotası olmayan paket bile yok mecburen 8 mb netlimitsiz kullanıyorum saçmalığın daniskası
O adil kullanım her ülkede var diyen arkadaş acaba o adil kullanım miktarlarının sadece belli saatler arasında yapıldığını da biliyor mu acaba? Örneğin yoğun kullanım saatleri servis sağlayıcıda 8 ile 12 arasıysa, sadece o saatler arasında atıyorum 10 gb kota tanınıyor, limit dolunca hız belli bir miktara düşürülüyor. Saat gece 12 sonrası ise hızınız normale dönüyor. Bizdeki uygulama ise 50'yi doldur sonra ay sonuna kadar kıvran. Bu bile servis sağlayıcının altyapısının ne kadar kötü bir halde olduğunu kanıtlıyor. Adil kullanım kalksa kimbilir kopmalar ne kadar artar. Kimse paradan, kablodan ağlanmasın. Bulunduğum bölgede altyapı yerin altında ama ne fark ediyor? Her ay 63 lira internete, 13-14 lira sadece telefona sabit ücret olarak alıyorlar. Daha da yetmiyor gidip phorm ile ortaklık kurup kazanmaya çalışıyorlar... AYIP! Siz düzelmezsiniz vesselam. Bir an önce Superonline'a terfi etmek lazım.
ay başında yeniden 16mbps olarak alırsınız.beyler bir sorum olacak akk 50 gb benim download 128 gb olmus hızı 3mbs ye indirdiler aslında 3 bile degil 1.5 2 arasında gidip geliyor . ben ttnet e yeni aboneyim bu ayın 11 inde bağlantı yapıldı peki benim 16mbs kullandıgıma göre tekrar aynı hıza ne zaman erişirim tam 1 ay dolduktan sonramı yoksa ttnet hesap kesim tarihinden sonramı bilgisi olan varsa lütfen yardım edin ?