Adguard - Reklam Engelleyici

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
attachment.php

Her türlü reklamı engeller.
Adguard en yaygın reklamları engeller. Video reklamları, zengin medya ve reklamların diğer alışılmamış türlerini filtreler.

Türm tarayıcılarla destekler.. Basit ve kolay kullanımlıdır..

Ücretli ve ücretsiz versiyonları var fakat aralarında fazla bi fark yok. Sadece günlük otomatik update ve destek önceliği gibi farklar var ki buda pek önemli değil..

Reklam ve pop up pencerelerini engeller ve malware koruması mevcuttur..

Download Adguard

Adguard.com

novalgine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu gibi programlar internet aktarımında bi dalgalanma yapıyomu acaba ? sayfalar yüklenirken takılmalar gibi vb şeylere sebep olurmu ?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hayır ben öyle bişeye rastlamadım..

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
İndirmiştim daha önce,krek yaptım ama süresi bitmiş bende sildim tekrar yükledim deneme olsun diye ama pc yükleniyor gibi gözüküyor ama yüklenmiyor.Bu sorunla karşılaşan var mı?

lyldz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ad Muncher'dan dahamı iyi ?

Https destegiyle bir adim daha onde.admuncher 2 yildir surum guncellemiyor sadece gundelik filitre updateleri okadar.adguardin su anki versiyonu yani v5.9 en buyuk eksisi admunchera gore daha fazla ram kullanimi var.onun haricinde admumcherdan bence 1 gomlek ustun:)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Chrome be firefox için adblock eklentileri mevcut yazılım olarak denemek lazım nenkadar etkili

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Eklenti olarak ta güzel ama ben eklenti olarak tercih etmiyorum.. Uygulama olarak indirip kurduğumuzda ayrıyeten ek özellikleriyle birlikte geliyor..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O değil de bu Ruslar işi iyice geliştirdiler haa.. Adamlar iyi yatırım yapıp meyvelerini topluyorlar.. Biz hala yerimizde sayıyoruz. Son yıllarda bu Rus markalarını çok görmeye duymaya başladık. Adamlar kendi internet altyapılarını oluşturdular.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar şu soruma bi̇ cvap verseni̇z lütfen ya. Beni̇m casper ni̇rvana wi̇ndows 8 var sağ köşe,sol köşe ve alt burlarda herzaman rekklam var lütfen yardim aci̇len yardim lütfennn:( :( :( :( lütfeen bi̇ cevap yazin

Son düzenleyen moderatör:

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
indirimde bir link buldum. satın almaya değecek bir program mı acaba? deneyenlerin yorumları olursa sevinirim.