B Brys Öğrenci Katılım 1 Ağustos 2008 Mesajlar 17 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 1 Ağustos 2008 #1 DOWNLOAD Kod: http://rapidshare.com/files/133346392/AM153k.sitx.html Pass: FileMerge
Y yuureii Profesör Katılım 13 Aralık 2007 Mesajlar 2,239 Reaksiyon puanı 3 Puanları 0 1 Ağustos 2008 #2 Bunlar yasal mı acaba? Ayrıca benim bildiğim SDNde rapid linki vermek yasak.
B Brys Öğrenci Katılım 1 Ağustos 2008 Mesajlar 17 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 1 Ağustos 2008 #3 Rapid linki vermek yasaksa nasıl paylaşım yapacağız..?
RadoN Dekan Katılım 30 Ekim 2007 Mesajlar 5,813 Reaksiyon puanı 3 Puanları 0 1 Ağustos 2008 #4 SDN'de rapid link yasak değil asında.. sadece rapid'de w.a.r.e.z paylaşım olduğu için çoğu paylaşımlar bu içerikte onun için yasak.. ayrıca Paylaşım demek sadece rapid mi ?..
SDN'de rapid link yasak değil asında.. sadece rapid'de w.a.r.e.z paylaşım olduğu için çoğu paylaşımlar bu içerikte onun için yasak.. ayrıca Paylaşım demek sadece rapid mi ?..
B Brys Öğrenci Katılım 1 Ağustos 2008 Mesajlar 17 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 1 Ağustos 2008 #5 Rapid premium un varsa evet =) Bu arada MU da kullanırım ama Türkiyede mahkeme kararıyla kapalı olduğundan paylaşmıyorum..
Rapid premium un varsa evet =) Bu arada MU da kullanırım ama Türkiyede mahkeme kararıyla kapalı olduğundan paylaşmıyorum..
Y yuureii Profesör Katılım 13 Aralık 2007 Mesajlar 2,239 Reaksiyon puanı 3 Puanları 0 1 Ağustos 2008 #6 Brys dedi ki: Rapid linki vermek yasaksa nasıl paylaşım yapacağız..? Genişletmek için tıkla ... Program üreticilerinin web adresleri varsa oradan yapılabilir. Herkes rapid linki vermeye başlarsa Troy'un ve moderatörlerin bütün linklerdeki dosyaları indirip yasal olup olmadığına bakması gerekir.
Brys dedi ki: Rapid linki vermek yasaksa nasıl paylaşım yapacağız..? Genişletmek için tıkla ... Program üreticilerinin web adresleri varsa oradan yapılabilir. Herkes rapid linki vermeye başlarsa Troy'un ve moderatörlerin bütün linklerdeki dosyaları indirip yasal olup olmadığına bakması gerekir.
B Brys Öğrenci Katılım 1 Ağustos 2008 Mesajlar 17 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 1 Ağustos 2008 #7 Tamam daha paylaşmam Edit : İlk defa görüyorum böyle birşey.. Herkese iyi geceler , iyi forumlar.. Biraz paylaşım yapalım dedik ama..
Tamam daha paylaşmam Edit : İlk defa görüyorum böyle birşey.. Herkese iyi geceler , iyi forumlar.. Biraz paylaşım yapalım dedik ama..
RadoN Dekan Katılım 30 Ekim 2007 Mesajlar 5,813 Reaksiyon puanı 3 Puanları 0 2 Ağustos 2008 #8 tek tek indirip bakmasına gerek yok.. paylaşılan veri yasalsa no problem.. misal sdn hakkında bi dosya paylaşılcak rapide vermişlerdi..
tek tek indirip bakmasına gerek yok.. paylaşılan veri yasalsa no problem.. misal sdn hakkında bi dosya paylaşılcak rapide vermişlerdi..