1 Ağustos 2008 #1 B Brys Öğrenci Katılım 1 Ağustos 2008 Mesajlar 17 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 DOWNLOAD Kod: http://rapidshare.com/files/133346392/AM153k.sitx.html Pass: FileMerge
1 Ağustos 2008 #2 Y yuureii Profesör Katılım 13 Aralık 2007 Mesajlar 2,239 Reaksiyon puanı 3 Puanları 0 Bunlar yasal mı acaba? Ayrıca benim bildiğim SDNde rapid linki vermek yasak.
1 Ağustos 2008 Konuyu başlatan #3 B Brys Öğrenci Katılım 1 Ağustos 2008 Mesajlar 17 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Rapid linki vermek yasaksa nasıl paylaşım yapacağız..?
1 Ağustos 2008 #4 RadoN Dekan Katılım 30 Ekim 2007 Mesajlar 5,813 Reaksiyon puanı 3 Puanları 0 SDN'de rapid link yasak değil asında.. sadece rapid'de w.a.r.e.z paylaşım olduğu için çoğu paylaşımlar bu içerikte onun için yasak.. ayrıca Paylaşım demek sadece rapid mi ?..
SDN'de rapid link yasak değil asında.. sadece rapid'de w.a.r.e.z paylaşım olduğu için çoğu paylaşımlar bu içerikte onun için yasak.. ayrıca Paylaşım demek sadece rapid mi ?..
1 Ağustos 2008 Konuyu başlatan #5 B Brys Öğrenci Katılım 1 Ağustos 2008 Mesajlar 17 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Rapid premium un varsa evet =) Bu arada MU da kullanırım ama Türkiyede mahkeme kararıyla kapalı olduğundan paylaşmıyorum..
Rapid premium un varsa evet =) Bu arada MU da kullanırım ama Türkiyede mahkeme kararıyla kapalı olduğundan paylaşmıyorum..
1 Ağustos 2008 #6 Y yuureii Profesör Katılım 13 Aralık 2007 Mesajlar 2,239 Reaksiyon puanı 3 Puanları 0 Brys dedi ki: Rapid linki vermek yasaksa nasıl paylaşım yapacağız..? Genişletmek için tıkla ... Program üreticilerinin web adresleri varsa oradan yapılabilir. Herkes rapid linki vermeye başlarsa Troy'un ve moderatörlerin bütün linklerdeki dosyaları indirip yasal olup olmadığına bakması gerekir.
Brys dedi ki: Rapid linki vermek yasaksa nasıl paylaşım yapacağız..? Genişletmek için tıkla ... Program üreticilerinin web adresleri varsa oradan yapılabilir. Herkes rapid linki vermeye başlarsa Troy'un ve moderatörlerin bütün linklerdeki dosyaları indirip yasal olup olmadığına bakması gerekir.
1 Ağustos 2008 Konuyu başlatan #7 B Brys Öğrenci Katılım 1 Ağustos 2008 Mesajlar 17 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Tamam daha paylaşmam Edit : İlk defa görüyorum böyle birşey.. Herkese iyi geceler , iyi forumlar.. Biraz paylaşım yapalım dedik ama..
Tamam daha paylaşmam Edit : İlk defa görüyorum böyle birşey.. Herkese iyi geceler , iyi forumlar.. Biraz paylaşım yapalım dedik ama..
2 Ağustos 2008 #8 RadoN Dekan Katılım 30 Ekim 2007 Mesajlar 5,813 Reaksiyon puanı 3 Puanları 0 tek tek indirip bakmasına gerek yok.. paylaşılan veri yasalsa no problem.. misal sdn hakkında bi dosya paylaşılcak rapide vermişlerdi..
tek tek indirip bakmasına gerek yok.. paylaşılan veri yasalsa no problem.. misal sdn hakkında bi dosya paylaşılcak rapide vermişlerdi..