BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
Etkilemez bu spoiler ya ?Allah razı olsun hocam, spoileri yüzümüze yüzümüze çarptık gözümüz gönlümüz açıldı
Etkilemez bu spoiler ya ?Allah razı olsun hocam, spoileri yüzümüze yüzümüze çarptık gözümüz gönlümüz açıldı
Tom Henderson güvenilir bir kaynak ama bilemedim.Oyun sizintilari ile ünlü Tom Henderson 2023 sonuna kadar 4 call of duty oyunu gelecegini twit atmis 3 pc 1 Mobile ne kadar dogru bilmem
Dogru olabilir o zamanTom Henderson güvenilir bir kaynak ama bilemedim.
Daha önce birçok kez tutturduğu tahminleri var.Dogru olabilir o zaman
Ya boş boş mobil oyun yapacaklarına Modern Warfare 3 Remastered yapsaya şu firma. MW1 ve 2'ye yaptılar oyunu bitirdim 3'ü bekliyorum adamlar inatla yapmıyor ya...Oyun sizintilari ile ünlü Tom Henderson 2023 sonuna kadar 4 call of duty oyunu gelecegini twit atmis 3 pc 1 Mobile ne kadar dogru bilmem
Bence direkt sana garezleri var hocamYa boş boş mobil oyun yapacaklarına Modern Warfare 3 Remastered yapsaya şu firma. MW1 ve 2'ye yaptılar oyunu bitirdim 3'ü bekliyorum adamlar inatla yapmıyor ya...
Harbiden ya. Normalde hiçbir oyunu beklemezdim bu yaşıma kadar, çıkarsa oynar çıkmazsa canı sağolsun derdim de deliler gibi bekliyorum MW3'ü adamlar her basın organından yalanlamışlar neredeyse daha geliştirmiyoruz diyeBence direkt sana garezleri var hocam
İşte diyorlar ki artık 'Sıradan Kullanıcı' peşimizi sal. Biz bu oyunu çıkarmayacağız. Boşuna bekleme.Harbiden ya. Normalde hiçbir oyunu beklemezdim bu yaşıma kadar, çıkarsa oynar çıkmazsa canı sağolsun derdim de deliler gibi bekliyorum MW3'ü adamlar her basın organından yalanlamışlar neredeyse daha geliştirmiyoruz diye
Normal MW3'den vazgeçemem dublajlı ?Harbiden ya. Normalde hiçbir oyunu beklemezdim bu yaşıma kadar, çıkarsa oynar çıkmazsa canı sağolsun derdim de deliler gibi bekliyorum MW3'ü adamlar her basın organından yalanlamışlar neredeyse daha geliştirmiyoruz diye
En son o olacak cidden ben de onu oynayacağım. Bakalım Steam yakın zamanda indirim yaparsa MW3 çeker Türkçe dublajlı oynarım oyunu ??Normal MW3'den vazgeçemem dublajlı ?
2023 de cikartirlar belki suan mobil pazari revacta Activision aciklama yapmis sadece 2021'de 1 milyar dolar getiri yapmis call of duty mobile az para degil mobile yönelmeleri dogal ama soyle birsey var Activision Mobil bölümu oluşturdu sirket satin aldi mobil icin pcye ayri mobile ayri oyunlar gelistirilecek artıkYa boş boş mobil oyun yapacaklarına Modern Warfare 3 Remastered yapsaya şu firma. MW1 ve 2'ye yaptılar oyunu bitirdim 3'ü bekliyorum adamlar inatla yapmıyor ya...
Yani yine Warzone'u indirdiğimizde farklı bir oyunu da mı indirecek?Ekli dosyayı görüntüle 168225
Activision, Call of Duty serisinin sonraki oyunlarının duyurusunu gerçekleştirdi. Bu noktada 2019 yapımı Modern Warfare ve battle royale Warzone'un devam oyunları geliyor. Resmi Call of Duty blogunda geliştiriciler, 2022'nin serinin mevcut durumunu değiştirecek olan seri için bir değişim yılı olacağını belirtti.
Call of Duty'nin orijinal oluşturucuları tarafından geliştirilen, 2022'de serinin önemli parçası olan Infinity Ward, orijinal 2007 oyununun yeniden başlangıcı olan 2019'daki Modern Warfare'in devamında görev alıyor. Buna ek olarak, Warzone 2 de onunla birlikte piyasaya çıkıyor.
Detaylar: Activision bombayı patlattı: İki Call of Duty oyunu yolda!
Beklentileri alalım
Büyük ihtimal tamamen farklı bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Sadece konsepti yine Battle Royale kalacaktır.Yani yine Warzone'u indirdiğimizde farklı bir oyunu da mı indirecek?