meyagci99
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

Merhaba SDNForum sakinleri

iOS' den Android' e geçmemle birlikte yeniden başlayayım dedim. Android' in uygulama zenginliğinden faydalanayım biraz

Bu konum "Yav rootsuz benim telefon ama ben konuşmaları kaydetmek istiyorum nasıl olacak bu iş, olur mu rootsuz ??" diyenler için ilaç niteliğinde. Cevabım tabii ki evet !
ACR adlı uygulama ile telefonunuzda Root erişimine ihtiyaç duymadan gelen/giden aramaları kaydedebilirsiniz. Uygulama Play Store' da ücretsiz:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr

Resimlerle destekli bir şekilde nasıl kullanılacağını anlatmaya başlıyorum. Umarım açık ve net bir şekilde anlayabilirsiniz.
Uygulamayı ilk açtığımızda karşımıza aşağıdaki ekran gelir:

1-)Tümü-Gelen-Giden-Önemli şeklinde kategorize edilmiş arabalarınız bu ekranda bulunur.
2-) Toplam dosya sayısı ve bu dosyaların telefonunuzdaki toplam alandan ne kadarını kapladığı.
3-) Yandan sürüklenerek açılan menümüz. Birçok Android uygulamasında olduğu gibi.
4-) Klasik şeyler. Arama, Sıralama, Uygulama İçi Satın Alım.
3. maddeki menümüzde neler varmış bakalım:

5-) Uygulamanın aktif-pasif olma durumu.
6-) Çöp Kutusu: Sildiğimiz ses kayıtları buraya gider. Benim gibi "Ama ben direkt silinsin istiyorum" diyenlerden misiniz ? O halde yazıyı okumaya devam edin

7-) Ayarlara bakacağız yazının ilerleyen bölümlerinde.

Son olarak ayarları da inceleyelim (Dil ayarları gibi klasik şeylere girmiyorum.):
Genel (Neyin ne olduğunun açıklaması zaten yazıyor. Ben sadece birkaç şeyin üzerinde durmak istedim. Neyi niçin kapalı/açık tutmamiz gerektiğiyle ilgili.)

9-) Uygulamaya şifre koyabiliyoruz anlaşılabileceği üzere

10-) Bu seçeneği kapalı tutuyorum. Zaten arama esnasında kaydediliyor diye uyarıyor bizi. Onun dışında üstte bildirim gözükmesine lüzum yok bence. Bildirim kirliliği

11-) Yukarıda belirttiğim gibi. Çöp kutusuna gitmesin mi istiyorsunuz ? O halde bu seçeneği kapalı tutun

12-) Bunu kapalı tutmak en mantıklısı bence. ACR' nin içinde dursun sesler. Neden müziklerimizin arasına parazit yapsınlar ki ?
Kayıt Ayarlarından bir görüntü:

Desteklenen Bulut Servisleri:

Uygulamayı çalışma anında incelemiyorum. Zaten siz konuşurken arkaplanda kaydediyor. Gösterilecek bir şey yok bence ?
Yazının sonuna geldik

Ama anlamadığınız bir kısım mı var ? çekinmeyin ve sorun. Yardımcı olmaya çalışırım

SDNForum' da ilk paylaşımım oldu

İyi Forumlar..