Açılış sayfası sorunu [Çözüldü]

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Öncelikle merhaba arkadaşlar Şu günlerde başım virüslerle derde girdi gibi gözüküyor sorunum şu açılış sayfam google olduğu halde her seferinde açılış sayfam özel arama servisi diye bir siteye giriyor (isim vermeyeyim reklam diye) Ben her seferinde Google yaptıkça yine aynı siteye giriyor virüs bulaşmışda olabilir açık söylemek gerekirse geçmişe baktığımda bazı müstehcen sitelere girilmiş olduğunu gördüm galiba bizim arkadaş girmiş bunu dermanını bilen gören duyan varsa Allah rızası için bir el atsın yahu:ohmy:

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
indir kaspersky'i güncelle. tam tarama yaptır

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Combofix program ile tarama yap. Büyük ihtimal düzelecektir.

35_toll

Doçent
Reaksiyon puanı
12
hkey_current user>software>microsoft>interntexplorer>main sağ tarafta start page ve search page karşılığı o site ise çift tıklayıp silin ve istediğiniz adresi yaz...

Alıntıdır...

novaege

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlat->Çalıştır , regedit, yönelen sayfayı ara ve kayıt defterinden sil.

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
başlat-çalıştır-regedit yolu ile kayıt defteri düzenleyicisini aç.
HKEY_USERS yazan yere sağ tıkla ve açılan pencerede ''bul'' yazan yere ''start page'' yazıp sonrakini bul de.
Sağda yer alan kısımda ''start page'' yazan yeri bulup üstüne sağ tıkla ve değiştir de,istediğin adresi yaz,mesela www.google.com.tr

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Çok teşekkürler arkadaşlar dediklerinizi yaptım fakat bir sonuç alamadım sonuçta yine aynı klasik yöntem olan formata başvurdum mesaj yazan tüm arkadaşlara gönülden teşekkürler