Acil yardım !

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
acil cevap verin lütfen kulaklıga su kaçtı biraz emdim suyu çıkardım çıkıcağı kadarını sonra saç kurutma makinası tuttum sonra pirinç dolu bi kavanoza kapattım sola girmedi ama sağ kulaklıkda cızırdı var yarın sabah 8 de otobüsüm var şehir dışına çıkıcam düzelirmi acaba ?

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
çalışırken girdi ise problem cıkarabılır.Tabı yınede kulaklığın içini tamamıyle kurutmanız sorunu giderebilir.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çalışırken girdi ise problem cıkarabılır.Tabı yınede kulaklığın içini tamamıyle kurutmanız sorunu giderebilir.
hayır telefona takılı değildi annem gömleği yıkamak için suya soktuğunda ıslandı orda

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sorun devam ediyorsa tekrar kurutma işlemi yapın.(kulaklığın gövdesini açabılıyorsanız daha ıyı sonuc alırsınız).Tam bır kurutma işlemi yapmadan kulllanmamanızı tavsıye ederdım.Umarım düzelir.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorun devam ediyorsa tekrar kurutma işlemi yapın.(kulaklığın gövdesini açabılıyorsanız daha ıyı sonuc alırsınız).Tam bır kurutma işlemi yapmadan kulllanmamanızı tavsıye ederdım.Umarım düzelir.
saç kurutma makinesi ile kuruttum ve açık olan yerleri emerek suyu cıkardım sonra pirinçe soktum kavanozoun kapagını kapattım yarın sabah 8 de otobüse binicem umarım düzelir