ACil Yardim Arkadaslar Tablet Secimi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cavid1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar ben azerbaycanda yaşıyorum.Neyse konuya keceyim Ben İpad Mini wifi 64 GB ve İpad Mini Retina 16 gb arasında kaldım.Bildiyeme göre ikisindede batarya standart olarak aynı(Bana öyle söylediler)İpad Mini Retina daha hızlı A7 işlemcisi ve 64 bit desteği var.Ama İpad mini wifinin 64 GB olması bana çok cazib geliyo İpad mini A5 ve 32 bit destekliyor.Ama bildiyimiz üzere ioslar kasmıyor.Benim için en önemli olan 3 şey var:Ddahili Hafıza(Ne kadar çok olarsa o kadar iyi benim için),Hız ve işlemci,3-4 yıl kullanma süresi.Bide unutmadan benim için retina ekran o kadar önem taşamıyor.Hangisini önerirsiniz ve siz olsanız hangisini alırsınız.Lütfen okuyubda keçmeyin cevab yazın.Şimdiden teşekkürler.:biggrin:

sonbukucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung note un tabletleri mükemmel kasma yok problem yok not: ipad iletişim sorunlualma

sonbukucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mp senün için fazla önemli olmamalı 8 yeter ve dahili hafıza 12 nin üstü gerekli deil sd ile arttırırsın foto flan oraya atılıyo zaten

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Mini retina 32 almaya calis alamiyorsan dahi bekle 16 lik ise yaramaz ipad mini de eskidi artik

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
İpad mini İphone 4, İpad retina İphone 5s olarak düşünebilirsiniz aralarında dağlar kadar performans farkı var tabi sadece performans değil.

16GB Retina almaya çalışın ipad mini eskidi onu almak yerine android tablet alın daha iyi, bende ipad mini var memnun değilim.

Evkurdan almıştık bide kazıklanmıştık ipad mini retinada vardı bu ne demiştim sadece ekran çözünürlüğü daha iyi demişti bende sorun olmaz diye ipad mini almıştım sonra aralarında ki farklı görünce gidip adama bağırasım geldi ama iş işten geçti.

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar doru söyleyorsunuzda.İpad Mini ve İpad Mini Retina kullananlar öyle söylemiyo.Kim bu iki ipaddan hangisini aldıysa güzel ipad söylüyo.Bir tarafdan Moderatör Vikings doru söylüyo.ben en iyisi biraz da para toplayıb ipad mini retina 32 gb alayım.Benim bir babamım bir arkadaşı var onun telefonlar ve tabletler hakkında çok bilgisi var.o hangisini önerirsen onu alıcam.ban ona ben verdiyim fiyatın en iyi telefon hangisi dedim?O bana Xperia Z önerdi ve bende aldım.Şimdi telefonumdan çok mennunnum.Yinede Konumuz sabit kalsın her kesin fikrini bilmek istiyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ipad mini ve mini retinaya maalesf sd cart desteklemiyo

neden İpad Miniden memnun diyilsin?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar doru söyleyorsunuzda.İpad Mini ve İpad Mini Retina kullananlar öyle söylemiyo.Kim bu iki ipaddan hangisini aldıysa güzel ipad söylüyo.Bir tarafdan Moderatör Vikings doru söylüyo.ben en iyisi biraz da para toplayıb ipad mini retina 32 gb alayım.Benim bir babamım bir arkadaşı var onun telefonlar ve tabletler hakkında çok bilgisi var.o hangisini önerirsen onu alıcam.ban ona ben verdiyim fiyatın en iyi telefon hangisi dedim?O bana Xperia Z önerdi ve bende aldım.Şimdi telefonumdan çok mennunnum.Yinede Konumuz sabit kalsın her kesin fikrini bilmek istiyorum.

ipad mini ve mini retinaya maalesf sd cart desteklemiyo

neden İpad Miniden memnun diyilsin?

Akıcı değil diyebilirim, iphone 5s kullanıyorum 5s'in akıcılığı retinalı ipad minide var ama normal ipad minide öyle bir şey yok.

Rise of Berk adlı bir oyun oynuyordum köyümüz vardı ejderhalar yetiştiriyorduk bir zamandan sonra ejderhalar çok olmaya başladı köy büyüdü ve takılmaya başladı, iphone 5s'de oynamaya başladım gayet akıcı şekilde oynatıyor.

İpad mininin donanımı yetersiz diyebilirim yani retinayı alabiliyorsanız mutlaka almalısınız.

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ipad mini retina alabilirim.önerin için teşekkür ederim

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkesin söylediğinden anlıyorum ki İpad Mini Retina daha iyi.Bana 16 gb yeterde artarda bile.ama kötü bir durum ise parayı toplamak.babam bana asla tablet almaz.kendi paramla alsam hiç bir şey söyleyemez off ya off hadi inşallah o tableti alıcam.ben bir şeyi kafama koyduysam eninde-sonunda yaparım.keşke yerden ipad mini retina alicak parayi bulsam:(

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
retinanın bataryası daha iyi karşılaştırma videolarında öyle söyleniyor.

SANTİNO-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpad mini retina dostum. Aralarında dağlar kadar performans farkı var.Farkedilir derecede hemde. İpad 4 ile 3 gibi.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Şarj olarak gerçekten çok iyi gidiyor şuan bende durum bu
8c50550dedfad3eedde08362e23808ae.jpg