Acil, orjinal video dosyasini kayipsiz nasil editleyebilirim

chiliagonn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde bir roportaj videosu var odev icin yaptigim bu videoda bazi kisimlari kesip basina intro ekleyip sonuna isim yazmam lazim 1080p 60 fps olarak kayipsiz bi sekilde nasil editleyebilirim

lebib

Asistan
Reaksiyon puanı
55
sony vegas pro var veya movie maker var. movie maker ın kullanımı çok kolaydır iyidir

chiliagonn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dosyalari kayipsiz nasil editleyebilecegimi soruyorum, movie maker maf ediyor. Sony vegas yuklu ama bi kere denemelik yaptim 875 mb dosyasi 33 gb olarak editledi ve video berbat niye boyle oldu anlamadim

lebib

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Valla bide 'adobe after effect' bu profesyonel bir programdır senin işini kesin çözer eldesi biraz zor kullanması biraz zor. Sony vegas da render ayarlarında mı bir sıkıntı oldu acaba ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Vegas'tan yapar ama dosya boyutu acayip büyüyor.

Sinan Uğurlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vegas'ta *.avi olarak render almışsınızdır. Premiere Pro ve Camtasia'yı kullanabilirsin. İkiside deneme sürümünde işini halleder. Dosya boyutu yüksek olursa Any Video Converter gibi yazılımları deneyerek düşürebilirsiniz. Ben Vegastan render alıp AVC ile dönüştürüpte Youtube'a atıyorum. 800 MB lik dosyayı 200 MB'a kadar düşürüyor.

safakguner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Youtube video Atınca İnternetimi Kullanamıyorum,
Yani, Youtube video Atınca Google dan arama yavaşlıyor Sorun Nedir . Önceden Olmuyordu.
İnternet İndirme Hızım:19.5 Mb
İnternet Yükleme Hızım: 0.8 Mb

Sinan Uğurlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu senden kaynaklanan bir sorun değil herhangi bir siteye dosya upload ettiğin zaman servis sağlayıcın otomatik olarak senin internet hızını sınırlandırıyor diye biliyorum.